Forum » Strojna oprema » oba DVD pekača naenkrat crknila
oba DVD pekača naenkrat crknila
Jeriho ::
Sem ravno začel peči glasbo in ker imam dva dvd pekača sem pekel 2 dvdja na enkrat, kar počnem že leta. Na začetku sem opazil napako na drugem računalniku, da mi ne predvaja glasbe, ki sem jo zapekel na mojem računalniku. Nato pa se mi kar naenkrat upre prvi pekač na mojem računalniku in začne iz sebe dajati čudne zvoke, nato še drugi samo, da ta ne izvaja čudnih zvokov ampak samo sredi peke vrže nero ven opozorilo, da je peka neuspešna. Sumil sem Nerota, naložil infraredorder, ki mi je uspešno zapekel, ampak potem pa mi se glasba ni mogla predvajati.
Potem sem poskusil zapeči na drugem računalniku, ki mi je to z nerotom uspešno tudi naredil. Zdi se mi zelo neverjetno, da bi se oba pekača naenkrat pokvarila, zato me zanima ali imate kakšne izkušnje ipd.
LP in hvala za pomoč že vnaprej.
Potem sem poskusil zapeči na drugem računalniku, ki mi je to z nerotom uspešno tudi naredil. Zdi se mi zelo neverjetno, da bi se oba pekača naenkrat pokvarila, zato me zanima ali imate kakšne izkušnje ipd.
LP in hvala za pomoč že vnaprej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC ND-4550A-ne snema dvd-jev!!Oddelek: Strojna oprema | 5468 (2450) | hudychk |
» | Zaton optičnih medijev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 8461 (6722) | ABX |
» | Kvaliteten S-ATA pekač (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4347 (3822) | k4vz0024 |
» | več mini dvd na en velik dvdOddelek: Pomoč in nasveti | 2821 (2441) | Dusan_HD |
» | NEC 4570 ne prebere zapisanegaOddelek: Pomoč in nasveti | 1508 (1126) | Han |