Forum » Zvok in slika » Primerjava nVidia in ATI
Primerjava nVidia in ATI
BIG_Yack ::
Zanima me kaj več o nVidia GeForce GT 120 in ATI Radeon HD 4870... Kakšne so razlika? Kakšne pa izkušnje?
Senitel ::
GT 120 = 9500GT in tako je Radeon 4870 bistveno bistveno boljša karta (ampak tudi bistveno dražja).
Hvala za dozdajšnje odgovore...
@M-XXXX:Se opravičuje, nisem vedel za drugo poimenovanje.
Cena zaenkat ni kaj pomembna, bolj me zanima kvaliteta. Nekdo mi je zadnjič omenil, da je pri tej pomembno tudi pasivno hlajenje - ga katera od teh ima?
Hvala in LP,
BIG_Yack
@M-XXXX:Se opravičuje, nisem vedel za drugo poimenovanje.
Cena zaenkat ni kaj pomembna, bolj me zanima kvaliteta. Nekdo mi je zadnjič omenil, da je pri tej pomembno tudi pasivno hlajenje - ga katera od teh ima?
Hvala in LP,
BIG_Yack
nekikr ::
Nabavi HD4890, best-buy glede na cost/performance, pa še ugodna je. Funtech jo ima na lagerju baje...
Senitel ::
Glede nato da je govora o GT120 sklepam da BIG Yack kupuje že sestavljen sistem in ima za opcijo GT120 ali HD4870, ker je GT120 na voljo samo sestavljalcem sistemov.
BIG Yack: Kaj razumeš pod kvaliteto? Pasivno hlajenje dvomim da bo imela katera od teh dveh kart. Sploh pa je aktivno vedno boljše, razen če te skrbi za hrup.
BIG Yack: Kaj razumeš pod kvaliteto? Pasivno hlajenje dvomim da bo imela katera od teh dveh kart. Sploh pa je aktivno vedno boljše, razen če te skrbi za hrup.
Tako je, gre za sestavljen sistem.
Moral bi napisati zmogljivost... In ne, za hrup me ne skrbi.
Kaj razumeš pod kvaliteto?
Moral bi napisati zmogljivost... In ne, za hrup me ne skrbi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC za ca. 1500 EUROddelek: Kaj kupiti | 1367 (1160) | LordPero |
» | Kateri SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 6851 (6314) | Procesor |
» | Nakup prenosnega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2498 (1962) | Leks |
» | Rusi klonirajo Mace (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11965 (8452) | techfreak :) |
» | 7600gs vs. 8500 gt vs. 8600 gtOddelek: Kaj kupiti | 1306 (1063) | dzinks63 |