» »

Komponenti in TV

Komponenti in TV

markobal6 ::

V sobi imam priklopljeno na računalnik komponente Sony FM-AM stereo sprejemnik z ojačevalnikom STR-DE335. Sicer prek zunanje zvočne kartice ampak to ni važno. Imam tudi štiri zvočnike dva priklopljena na rear in dva na front. Sedaj pa me zanima koko bi to lahko priklopil na DVD oziroma na TV.
Sem dal link do slike da si lahko ogledate kako imam zadaj narejeno. Woferja nimam. Tako kot vidite na sliki da je priklopljeno imam sedaj priklopljeno in ne ozirajte se na tiste kable ampak če ima kdo idejo kako naj naredim naj pove. Sem probal nekaj da sem pod TV/LD audio in priklopil dva zvočnika vendar samo dva kam naj druga dva priklopim pa ne vem. Mogoče v tisti rumen činč ki je v video in ali kako????

Hvala!!
Še slika: http://www.moj-album.com/uredi/balantic...

bbenci2 ::

Malo bolj pojasni, kaj bi rad priključil. Rumeni činč je vedno video signal, rdeč in bel pa levi in desni avdio kanal. Drugo nimaš kaj.
C-Tech 5000 HD Combo Plus, Sony Bravia KDL 37V5500, Sony Bravia KDL-40W4000
Toroidal T90, Opticum 4100C
Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick

Rad bi priklučil DVD predvajalnik na komponente. Da bi imel zvok na štrih zvočnikih in ne samo na televiziji.

damjan1980 ::

audio out, ki je verjetno činč kabl, iz dvd playerja spelješ v proste vhode na ojačevalcu, namesto v tv

Ja saj sem dou tako kot si napisal damjan1980. Jaz sem iz audio out(na DVD-ju) priklučil kabel na audio in(na ojačevalcu). Vendar jaz imam dva zvočnika prilkopljena na rear in dva na front. No ko sem jaz tisto priklučil sta meni delala samo sprednja dva zvočnika. Zakaj sta mi delala samo sprednja dva ne ne vem in zato vas sprašujem kako naj priklučim?!

Priključil sem tam notri kjer je z rumeno obkroženo!

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Priklop 5.1 surround

Oddelek: Zvok in slika
91086 (939) Hribowc
»

Težave z zvočno kartico

Oddelek: Zvok in slika
192804 (2555) MaticKregar