» »

zunanji trdi disk

zunanji trdi disk

Tyashi ::

A mi lahko kdo pomaga?

Imam zunanji trdi disk WD in ga uporabljam že dobra dva meseca.
Danes pa mi je na lepem "zablokiral" oz ga računalnik več ne zazna in mi daje samo možnost da disk ni bil formatiran in če ga želim formatirat zdaj. Na disku imam ful pomembnih podatkov in kolikor mi je znano se vsi podatki s formaitranjem zbrišejo iz diska. Kak naj rešim zadevo???

please help!!! :O

Ciklamen ::

Probaj priklopit na drug računalnik pa pogledat če ti ga tam zazna?
- End of the Post ->

ModriN96 ::

V kompu maš sigurn več kot pa sam en usb 2 vtič;) Probi še na drugih... čene pa na drugmu kompu...

Tyashi ::

sem že tud to probala pa je isto... :-(

axee ::

Pojdi v device manager, in poglej če je na njemu kakršna koli particija. Če ni, naredi novo in izberi quick format. Če so podatki na disku bodo v tej particiji. Čene pa razni programi za recovery...

Karen ::

Tole kar je napisal axee raje ne narest. Če že, potem recovery, vendar brez formatiranja. Probaj poiskat datarecovery_en.zip, mogoče bo šlo z njim.

connel ::

lahko da ti je šel krmilnik v zunanjem disku, za začetek pa samo lepo izklopi iz omrežja zun. disk, s tem mislim vse, pa ga pusti kake pol ure tako in ga potem še enkrat priklopi, potem bi moral delati,... Rešitev, hm, zamenjava ohišja oz. ga nesi na popravilo, verjetno ima še garancijo ne? Če je nima več ga lahko priklopiš direkt v pc, če imaš sata priklope,...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sistem ne bere USB ključa

Oddelek: Pomoč in nasveti
415184 (4217) DeeCoy
»

Reševanje podatkov s trdega diska - kje, za kakšno ceno? (strani: 1 2 )

5123885 (9985) darkolord
»

Problem z zunanjim diskom - POMOČ (strani: 1 2 )

6112183 (11153) Jerry000
»

Disk boot failure

154233 (3684) solatko
»

Zunanji disk težava

Oddelek: Strojna oprema
234055 (4055) diative

Več podobnih tem