Forum » Pomoč in nasveti » Problem z monitorjem prenosnika
Problem z monitorjem prenosnika
adria320 ::
Pozdravljeni,
že par mesecev me muči težava monitorja na prenosniku, ki pa postaja čedalje bolj moteča ter čedalje hujša. Ker ne znam dobro opisati sem prilepil sliko. Problem se je v zadnjih mesecih poslabšal, saj zdaj včasih na tem delu monitorja, ki je okvarjen sploh ne morem brati teksta, še posebej po tem ko je bil prenosnik v torbi. Stanje rabi da se delno normalizira na takšno kot na sliki vsaj kakšen dan. Tako da bi bil zelo vesel, če mi kdo pove ali se da to popraviti brez menjave monitorja. Prenosnik je pa Toshiba Satellite P100 (17"), star dve leti pa pol.
že par mesecev me muči težava monitorja na prenosniku, ki pa postaja čedalje bolj moteča ter čedalje hujša. Ker ne znam dobro opisati sem prilepil sliko. Problem se je v zadnjih mesecih poslabšal, saj zdaj včasih na tem delu monitorja, ki je okvarjen sploh ne morem brati teksta, še posebej po tem ko je bil prenosnik v torbi. Stanje rabi da se delno normalizira na takšno kot na sliki vsaj kakšen dan. Tako da bi bil zelo vesel, če mi kdo pove ali se da to popraviti brez menjave monitorja. Prenosnik je pa Toshiba Satellite P100 (17"), star dve leti pa pol.
- spremenil: adria320 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi prenosnik z Intelovim 10-nm procesorjem je tuOddelek: Novice / Procesorji | 9629 (6376) | iosox |
» | Prenosni zapori?Oddelek: Strojna oprema | 2484 (1864) | azislo |
» | Osvetlitev zaslona na prenosniku ne delaOddelek: Strojna oprema | 4646 (3482) | Silver |
» | Mac OS X desetletnicaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6422 (5630) | Ginginova |
» | prenosnik za ca. 400.000Oddelek: Kaj kupiti | 1976 (1772) | BigFoot |