Forum » Strojna oprema » Problemi z Cyrix racunalnikom in win2k
Problemi z Cyrix racunalnikom in win2k
matic ::
Se mi zdi da procesor Cyrix (in pa plata na kateri je, ki nevem kaj za ena je) in pa win2000 ne grejo ravno najbolje skupaj! Procesor je drgace Cyrix 300 (stara jajca).. No imam probleme a zno kdo katerega mogoce resit?
Ce vtaknem kakrsnokoli PCI kartico v PCI vodil.. se win2k obesijo ko se nalozijo (skoraj do konca) Predvsem sem se zajebaval z mreznimi karticami! Sedaj mam 2 ISA mrezni in dela ql!
Drug prblem.. dodal sem 10gb disk in se na sredi nalaganja win2k ustav in ubes! To ce v biosu dam IDE AUTO DETECT! Ce pustim v biosu ta 10gb disk ki je na secondary master, na "none" potem se win2k nalozijo in tut sami lepo zaznajo ta disk! KAKO!?!?
MA je se neki problemov blo.. ampak tole je bistvo.. se komu kaj sanja?! Aja.. win98 in winXP(!!) so prej na tej masini super laufal.. bila je edin malenkost drugacna konfiguracija (diski&graficna)
Ce vtaknem kakrsnokoli PCI kartico v PCI vodil.. se win2k obesijo ko se nalozijo (skoraj do konca) Predvsem sem se zajebaval z mreznimi karticami! Sedaj mam 2 ISA mrezni in dela ql!
Drug prblem.. dodal sem 10gb disk in se na sredi nalaganja win2k ustav in ubes! To ce v biosu dam IDE AUTO DETECT! Ce pustim v biosu ta 10gb disk ki je na secondary master, na "none" potem se win2k nalozijo in tut sami lepo zaznajo ta disk! KAKO!?!?
MA je se neki problemov blo.. ampak tole je bistvo.. se komu kaj sanja?! Aja.. win98 in winXP(!!) so prej na tej masini super laufal.. bila je edin malenkost drugacna konfiguracija (diski&graficna)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC zmrzne med instalacijo OS winOddelek: Pomoč in nasveti | 885 (800) | cekr |
» | ISA mrežna+računalnik, priklopljen na ARNES kabelski internet (Telemach področje)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1642 (1463) | Azrael |
» | Nč več ne dela po inštalaciji win2k+želim serverOddelek: Pomoč in nasveti | 910 (861) | @ljash |
» | Kako pospešit Pentium 100 PC? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3871 (3265) | AtaStrumf |
» | Kateri operacijski sistem?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1202) | andrej |