Forum » Igre » GTA 3 in voodoo 3
GTA 3 in voodoo 3
webcreator ::
Ko zaženem mi napiše, da gta 3 rabi grafo z najmanj 12mb (voodoo je pa 16 mb - ali pač?). Kje je torej problem? help plz ...
To all the virgins: "Thanks for nothing!"
VidKo ::
Resolucijo osperacijskega sistem spremeni iz 32 v 16 bit in potem zazeni igro pa bo
Lp. VidKo
Lp. VidKo
resolucijo sm spremenu, ampak še kr isto ...
XP pro
ABIT KT7a RAID
AMD Athlon 1200
Voodoo 3 2000
WD40
ABIT KT7a RAID
AMD Athlon 1200
Voodoo 3 2000
WD40
perci ::
katere driverje pa maš inštalirane?
Imam namreč isti problem kot ti. Poskusil sem že nekaj neuradnih driverjev in nobeni ne delujejo s tem špilom.
Po mojem bo treba še mal počakat na kake nove driverje al pa novo karto kupt, ker gta že na boljših kartah šteka.
Imam namreč isti problem kot ti. Poskusil sem že nekaj neuradnih driverjev in nobeni ne delujejo s tem špilom.
Po mojem bo treba še mal počakat na kake nove driverje al pa novo karto kupt, ker gta že na boljših kartah šteka.
orlach ::
js mam tud voodoo3 ampak mi iz igre vrže šele po treh minutah...??? ko sem prvič inštaliral sem lahk igral 10min...
a ma kdo kako idejo?? kaj bi lahk blo...
a ma kdo kako idejo?? kaj bi lahk blo...
slycer ::
OK, stvar je taka: s frendom, ki ima tako kot jaz Voodoo3 3000 sva preizkusila igro in isti šmorn: špil dela 10 minut in potem zašteka. Potem sva ga praizkusila še na GeForcu 2 MX 400 in stvar deluje brez problemov. Konkluzija: Voodooju 3 je odklenkalo. Če želite voodoojaši špilat GTA3, si kupite novo grafično, saj je podpora Voodoo3 že zdavnaj propadla.
$$, there's more in life than computer games
||_^_|| ::
ma nekje sm enkt že vidu to temo na enmu tujmu forumu pa se mi ni dal brat, pejt mal zagooglat.
Phil ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 19455 (4441) | Nyana |
» | Gonilniki Voodoo 3 + XP?Oddelek: Programska oprema | 1477 (1222) | XS!D3 |
» | Ali sta nVidia in ATi dobila resno konkurenco???Oddelek: Strojna oprema | 2056 (1154) | freejack |
» | I.G.I / GTA 3Oddelek: Igre | 1099 (936) | mato22 |
» | kupujem rableno grafično.... kere fore !Oddelek: Kaj kupiti | 1439 (1066) | mrTwelveTrees |