Forum » Programska oprema » Gonilniki Voodoo 3 + XP?
Gonilniki Voodoo 3 + XP?
Loki ::
to vem, glavno vprasanje je katere.
do sedaj sem preizkusil tri verzije (dobljene z voodoofiles oz. kje drugje) - nobena od teh ni delala zadovoljivo.
do sedaj sem preizkusil tri verzije (dobljene z voodoofiles oz. kje drugje) - nobena od teh ni delala zadovoljivo.
root ::
Ja kake dobre drivere za voodooje lahko kar pozabiš, jaz mam zdaj voodoo3 3500 pa neke drivere 1.08.5 al nekaj takega pa mi recimo v need for speedu HP2 pol stvari ne dela oziroma so kar rdeče al pa kaj takega. (recimo kaka voda, al pa lava, dim iz koles pa te stvari).
bf4ed ::
Te vaše vuduje lahko samo stran fuknete še moja tnt2 na drugi kišti je boljša, vse dela samo počasi ali dela.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bf4ed ()
wishmaster ::
Voodoo je bil zakon jin je še zakon.Sam uporabljam voodooja 5 in igram vse nove igre GTA 3,Doom 3,NFS 6....).Problem pri teh karticah je samo v gonilnikih in nikjer drugje.V testih je slab.Ampak v praksi je kar vredu.Moti me samo to da moram pri vsaki igri naložit drug gonilnik.
CaqKa ::
aja pa če bi uporabil slotech iskanje bi že dobil odgovor...
meni so barve pa vse z 3dfx toolsi špilali z hujor hoe driverji... kje se jih da dobit pa več nevem ker mam atija zdaj.
meni so barve pa vse z 3dfx toolsi špilali z hujor hoe driverji... kje se jih da dobit pa več nevem ker mam atija zdaj.
wishmaster ::
Mam pentiuma 4 1,8 Ghz,512 Mb RAMA.Občasno mi zginevajo stene.Drugač mi dela tekoče.Zgoraj sem že napisal da je pri voodooju umetnost sam v gonilnikih.Lahk maš voodooja 5 pa ti bo še NFS 3 štekal,če maš kake leve gonilnike.
XS!D3 ::
Mam Voodoo 3.A če dam gor v3-w2k-xp-1.09.00-beta7 na Win XP pro, a dela Tv-out.Rabm sam tko za (dvd,mpeg4,avi) filme gledat.
Jakka ::
Najboljši gonilni za voodoo 3 3000:
Voodoolizer 1.05.00 za win2k/XP.
Dobiš na voodoofiles, ali pa mene najdi na ircu pa ti pošljem.
Jih mam tut sam, dela večina igrc super.
Sm pa že jest odpru to temo, samo za win2k.
Voodoolizer 1.05.00 za win2k/XP.
Dobiš na voodoofiles, ali pa mene najdi na ircu pa ti pošljem.
Jih mam tut sam, dela večina igrc super.
Sm pa že jest odpru to temo, samo za win2k.
CallMeAl ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows XP in gonilniki za Voodoo 3 2000Oddelek: Strojna oprema | 1023 (819) | Tr0n |
» | 3dfx toolsOddelek: Strojna oprema | 1316 (949) | iskra |
» | voodoo3 in windows2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 990 (909) | CallMeAl |
» | Novi 3DFX Voodoo Banshee gonilnikiOddelek: Novice / Grafične kartice | 2178 (2178) | SkyNet |
» | vodoo3 in COlin 2Oddelek: Igre | 1990 (1719) | rookie |