» »

Webicom-spletno gostovanje

Webicom-spletno gostovanje

kumby ::

Zanimam se za gostovanje pri tej firmi in me malo zanima ali ima kdo od vas to gostovanje in kako vam zadeva deluje.

Gost ::

Je ok. Kaj te pa zanima?

zanima me ali je hitrost dobra, ali vse deluje tako kot je treba.Meni se zdijo eni izmed najugodnejših za neko srednje veliko stran.

Strežniki so v Tušu in Amisu, hitrost je torej ok. Imeli so nekaj izpadov (crknil ram, file system se je sesul in podobno), ki se verjetno sedaj dalj časa ne bodo ponovili ... Jaz sem z nekaj projekti tam kar zadovoljen.

Moraš se pa zavedati, da gre za shared strežnike in za kaj večjega bodo kapacitete lahko premajhne in boš potreboval VPS ali lasten server.

Moraš se pa zavedati, da gre za shared strežnike in za kaj večjega bodo kapacitete lahko premajhne in boš potreboval VPS ali lasten server.

tegale pa ne razumem najbolj, kaj misliš s tem povedat.Jaz rabim stran za predstavitev ene trgovine z mogoče eno spletno trgovino, gor bo pa joomla naložena.

bluefish ::

za kaj takega je že začetni paket praktično dovolj, sploh na začetku, ko ni nekega opaznega prometa.

Vice ::

Razočaranje...
Počasen, stalno izpadanje, večkrat tudi z daljšimi prekinitvami...

tegale pa ne razumem najbolj, kaj misliš s tem povedat.Jaz rabim stran za predstavitev ene trgovine z mogoče eno spletno trgovino, gor bo pa joomla naložena.

Aha, ja tako je. Predvidevam, da gre potem za "manjšo" stran v smislu obiska in bo ok.

b0j3 ::

Deluje ok. Zadovoljen in gostujem s tremi domenami pri njih.
Je pa res, da bom potreboval python na web strežniku, ki pa ga ne ponujajo, tako da ....

Ja, nebo to neka stran z ful obiska.Pač kolega odpira trgovino z vodovod in centralno opremo in bomo naredl eno stran ko bojo gor mal opisano podjetje, pa recimo spletna trgovina z do okol 100 artikli.Nič posebnega.Tako da mislim da nebi smelo bit problema na webicomu.
Pa tisti ko mate webicom, kako deluje kaj njihova spletna trgovina, ki jo imajo prednastavljeno , oscommerce ali kako se že reče.Če bi lahko kje to trgovino u živo vido na kaki strani.

oscommerce je precej razširjena in ima tudi nekje na tej strani svojo temo. Ponuja mnogo dodatkov, preoblek,... prav tako je support dokaj dober

Ja potrebuje svojo bazo baje.Upam da bo vredu delovala na webicomu, ker sem se že odločo, da bom kar pri njih imel gostovanja.Pa tud šef je kr vredu, mi je ponudo pomoč.

Ja potrebuje svojo bazo baje.
Praktično vsaka trgovina ali pa stran, ki ima opravka z večjim številom podatkov oz. artiklov in omogoča interakcijo z uporabnikom.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Izdelava spletišč
376298655 (21947) hariscorale
»

Spletno Gostovanje (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
8517544 (8464) next3steps
»

Kakšen strežnik in kateri ponudnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
5840 (616) c3p0
»

Izdelava spletne trgovine 2