Forum » Zvok in slika » zvočna kartica, zvočni vhodi..
zvočna kartica, zvočni vhodi..
g.e.p ::
Torej. Imam problem z integrirano zvočno kartico (na matično) realtek AC97 audio. Pred nekaj dnevi sem vklopil računalnik kot ponavadi in hotel poslušat par komadov... Običajna rutina =P Ugotovil sem, da je nekaj narobe... Pri nekaterih komadih zvočniki nekako ne morejo predvajati vseh zvokov? včasih je zvok zamolkel, popačen. Pri gledanju filmov ne slišim govorjenja igralcev vse drugo se sliši. Nastavitnev nisem spreminjal, tako da močno dvomim, da je bila moja napaka. Sedaj ne vem ali je šla zvočna ali pa je vhod poškodovan in ne deluje kot bi moral. Pred nekaj tedni sem nekje zasledil, da je mogoče zvočne vhode preverit z nekakšnim merjenjem? Če se da, bi najprej preizkusil to. Če je to mogoče bi vas prosil, da mi razložite kako bi to naredil.
Vem da je po forumu že veliko govora na to temo vendar pa nimam časa prgeldati vseh tem/postov.
Hvala za odgovore.
Vem da je po forumu že veliko govora na to temo vendar pa nimam časa prgeldati vseh tem/postov.
Hvala za odgovore.
- spremenil: g.e.p ()
shark_nm ::
Raje si kupi zvočno in jo porini v prazen slot bo mnogo bolje kakor da se ukvarjaš z inegrirano. Pač kupiš malo bolšo zvočno, katero imaš še doooolgo časa saj zvočne kartice niso kot grafične in ti služijo kar nekaj let... Kakovost zvoka med integrirano in PCI kartico je pa sploh poglavje zase...
Hvala za odgovor. O tem sem tudi že razmišljal. Imaš mogoče predlog za kakšno dobro zvočno kartico?
shark_nm ::
hmmm kaj pa vem.... Sam imam Agrippa DTS in sem zadovoljen. Pravgotovo ne boš nič zgrešil z nakupom kake Creative. Malo poglej po forumu je bilo debate še pa še o tem katero zvočno kupiti. Tudi če je debata stara pol leta, je še vedno relavantno, ker kakokr sem povedal na odročju zvočnih ni tako drastičnih sprememb... Edino driverji se izboljšujejo.
LP
LP
Ok hvala. O Creativovih sem pa že kar nekaj slišal, tako a se bom še malo pozanimal in se odločil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočna kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11071 (3196) | Machete |
» | katero zvočno kartico ? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 12620 (8479) | Janac |
» | Zvočna karticaOddelek: Kaj kupiti | 5758 (5475) | IvoJan |
» | katero zvočno kartico (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 18849 (11185) | sash69 |
» | [Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 12982 (8870) | OwcA |