Forum » Pomoč in nasveti » TEŽAVA S PRENOSNIKOM TOSHIBA A210 19J
TEŽAVA S PRENOSNIKOM TOSHIBA A210 19J
I7I ::
LEP POZDRAV. Imam zgoraj navedeni prenosnik in imam 2 problema. Prvi se pojavlja že dlje časa in sicer ko mam prižgan prenosnik nekaj časa recimo 3 ure mi naenkrat samo zmrzne (zaslon je mrtev ne dela nobena tipka pa nič sam lučka pa sveti kao da rač. nekaj vseeno dela) To se bolj pogosto dogaja ko ga recimo vmes dam na (sleep, alipa na hibernate) ampak brez tega tudi in je včasih zelo nadležno. kot 2. problem pa je ta. Od prevčeraj naprej mi zaslon več ni tako osvetjljen kot je bil prej (display brightnes več ne morem spravit na maximalnih 100% ampak samo do 70% in to v vseh stanjih (power sawer,balance,...) Ko se zažene rač. najprej sveti normalno potem pa čez kako minuto se malo zatemni in tako ostane, ne morem ga bolj osvetlit kot 70 %. Če kdo prosim ve kako pomagat bi ga lepo prosil (drivere za grafično pa to sem preveril pa so vsi aktualni, probo sem tudi obnovit sistem pa isto sranje) LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomnilnik GDDR6 že na potiOddelek: Novice / Kriptovalute | 14447 (11923) | FireSnake |
» | težava z win 7 + trdi diskOddelek: Operacijski sistemi | 2778 (1536) | XKEKAX |
» | Nakup prenosnega računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1364 (1054) | vaščan |
» | log off problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1649 (1559) | maxum |
» | Loop pri inštalaciji Win XP in no master disk problema!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1730 (1612) | alien13 |