Forum » Pomoč in nasveti » Pregrevanje laptopa?
Pregrevanje laptopa?
b00n ::
Spodnja leva stran laptopa počrnela-plastika (predvidevam, da zaradi previsokih temperatur). Je zelo vroč na otip po celotnem ohišju, še posebej pa na tem predelu.
Prav tako se občasno sam od sebe ugasne. Laptop se uporablja za msn, web surfing itd., nobenih zahtevnejših programov
postavljen je na mizi
speedfan temps:
GPU: 64
HD0: 46
Core0: 68
Core1: 68
Core 64
ambient 0
comp specs:
Processor: Intel(R) Core™2 CPU T5500 @ 1.66GHz (2 CPUs)
Memory: 1022MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce Go 7600
Kakšne ideje, kaj bi lahko pomagalo? Servis?
Prav tako se občasno sam od sebe ugasne. Laptop se uporablja za msn, web surfing itd., nobenih zahtevnejših programov
postavljen je na mizi
speedfan temps:
GPU: 64
HD0: 46
Core0: 68
Core1: 68
Core 64
ambient 0
comp specs:
Processor: Intel(R) Core™2 CPU T5500 @ 1.66GHz (2 CPUs)
Memory: 1022MB RAM
Card name: NVIDIA GeForce Go 7600
Kakšne ideje, kaj bi lahko pomagalo? Servis?
ModriN96 ::
Tole so mal zlo velike temperature ja...zdej al je že tok zaprašen al pa je že v osnovi mal "površen" sestavljen...
Dokler je u gar. dobi ga nes nazaj pa je to to...
Dokler je u gar. dobi ga nes nazaj pa je to to...
b00n ::
Če verjameš ali ne, firme ni (?), vsaj jaz nisem zasledil, da bi kaj pisalo na ohišju (gre se za laptop od znanca)
Garancije ni več
Opazil sem tudi, da na reži od zadaj ne piha ven vročega zraka, verjetno je to problem...
Garancije ni več
Opazil sem tudi, da na reži od zadaj ne piha ven vročega zraka, verjetno je to problem...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Pavilion - ventičOddelek: Pomoč in nasveti | 3537 (1573) | jackorsen88 |
» | pregrevanje prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 1871 (1344) | mulc007 |
» | Ali je ta temeperatura normalna ? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 8783 (7602) | Pro_moted |
» | pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20443 (19512) | Havq |
» | Prenosnik se greje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6994 (5895) | Pyr0Beast |