Forum » Pomoč in nasveti » Gainward Gf3 in XP-Igre?
Gainward Gf3 in XP-Igre?
CoolMe ::
Ok mam Gainward ge-force 3 Ti 200 (450), pa mi v 98 delajo vsi špili, v Xp pa nobeden?
Sprobu sem že vse mogoče komponente, tko da je vse cool, zamenjal pa sem tudi že kupico driverjo... Če je imel kdo že kak tak problem...
Hvala!
Sprobu sem že vse mogoče komponente, tko da je vse cool, zamenjal pa sem tudi že kupico driverjo... Če je imel kdo že kak tak problem...
Hvala!
shaman2 ::
Živjo,
Jaz sem imel enak problem, popravu pa sem zadevo tako da sem odinštalital nek program ki je prilozen zraven na CD-ju, iz katerega je mogoče tudi navijat dotično grafično, ne vem sedaj na pamet kako se imenuje, najbolje da zbrises vse programe dol ki si jih nalozil iz Gainward CD-ja. Daj gor samo zadnjo verzijo detonatorjev pa zadeva mora delat.
LP
Jaz sem imel enak problem, popravu pa sem zadevo tako da sem odinštalital nek program ki je prilozen zraven na CD-ju, iz katerega je mogoče tudi navijat dotično grafično, ne vem sedaj na pamet kako se imenuje, najbolje da zbrises vse programe dol ki si jih nalozil iz Gainward CD-ja. Daj gor samo zadnjo verzijo detonatorjev pa zadeva mora delat.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Grafična kartica?! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5399 (4241) | Meizu |
» | Izkusnje z Gainward 8600GT 256 SILENTFXOddelek: Kaj kupiti | 1313 (1041) | cpu |
» | Priporočila za nov nakup (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6852 (4793) | KandazaR |
» | 7800GTOddelek: Strojna oprema | 1839 (1324) | Witboy |
» | GeForce 3 ali Radeon (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4348 (3370) | Radiant |