Forum » Pomoč in nasveti » Modem ne dela pod XP
Modem ne dela pod XP
Caniggia ::
Zdravo
Imam MOTOROLIN modem, ki mi nikakor ne zeli delat pod win XP. Windowsi ga lepo zaznajo, nato mu dam driverje, ki sem si jih posnel z neta, potem preizkusim, če dela diagnostika. Tudi to uspešno naredi. Poizkusim klicati pa nič. Ko pa potem ponovno zaženem rač. Pa mi napiše: »Cannot register with SM 56 driver«.
Pomoč
Imam MOTOROLIN modem, ki mi nikakor ne zeli delat pod win XP. Windowsi ga lepo zaznajo, nato mu dam driverje, ki sem si jih posnel z neta, potem preizkusim, če dela diagnostika. Tudi to uspešno naredi. Poizkusim klicati pa nič. Ko pa potem ponovno zaženem rač. Pa mi napiše: »Cannot register with SM 56 driver«.
Pomoč
Borci ::
Ja z Motorolo so pa res same težave.
Meni ga je nekako uspelo usposobiti pri prijateljici in sicer z driverji za win2000.
Zazipan fajl pa je velik 1935kB.
Če boš rabil, povej.
Meni ga je nekako uspelo usposobiti pri prijateljici in sicer z driverji za win2000.
Zazipan fajl pa je velik 1935kB.
Če boš rabil, povej.
krucymucy ::
Driverje za w2k moraš imet oz. nekje piše da so celo za XP vendar so isti! Men je to pisalo ker nisem od ta prve pravih driverjev instalirou - tud na motorolini strani je pisalo da se driverjev ne da v celoti odstranit in pol ne dela z nobenimi več! Men so še vse motorole delale vredu pa tud tistih 10 ki sem jih not dal delajo kul!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Motorola modem, in WInXP povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1067 (970) | mare87 |
» | driverji za motorolin modem pod win xpOddelek: Strojna oprema | 787 (715) | Frgazor |
» | Problem s motorola SM56voice chipsetom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1613 (1375) | Koci |
» | Modem+Red Hat 7.1Oddelek: Programska oprema | 1062 (977) | Viper Neo |
» | En problem z modemomOddelek: Pomoč in nasveti | 1289 (1106) | damirj79 |