Forum » Pomoč in nasveti » Elsa Erazor X
Elsa Erazor X
Borci ::
Moj kolega ima omenjeno grafično kartico in ima Windowse 98.
Zdaj bi rad imel Windowse 2000, pa ga zanima ali je sploh popolna podpora v njih.
Namreč ta grafična mora imeti posebne driverje za prikaz 3D slike in podobnega.
Hvala za odgovore.
Zdaj bi rad imel Windowse 2000, pa ga zanima ali je sploh popolna podpora v njih.
Namreč ta grafična mora imeti posebne driverje za prikaz 3D slike in podobnega.
Hvala za odgovore.
Windowsi 2000 so naloženi, pravtako sem našel na internetu driver za win2000, ampak nikjer ne moreš nič nastaviti.
Nikjer ni možnosti 3D-Revelator. A to pomeni, da le ni popolne podpore, ker v readme.txt fajlu med driverjem piše, da je podpora popolna.
Pozna kdo rešitev?
Nikjer ni možnosti 3D-Revelator. A to pomeni, da le ni popolne podpore, ker v readme.txt fajlu med driverjem piše, da je podpora popolna.
Pozna kdo rešitev?
Dr_M ::
ahahahahahahahaahhahaah...ce je to gf1 probi detonatorje za win2k/xp sam ne ga srat da rabis gonilnike....
SanSan ::
kolkr jaz vem je gor riva tnt2 čip in mislim, da v win2000 ni podpore za ocala ter video vhod. Sam sem imel podobno kartico, pa na elsini strani poleg downloada gonilnikov prav lepo pise kaj ti podpirajo.
SanSan pravi: poslusajte Konfucijeve modrosti.
AngelOfDeath ::
Sansan na kartici je nameščen geforce256
mimogrede kje si našel delujočo elsino stran ?
mimogrede kje si našel delujočo elsino stran ?
Našel sem driverje, jih tudi inštaliral, vendar nisem imel možnosti sprobat očal.
Glade na to, da so nastavitve za 3D Stereo, potem skoraj zagotovo mora delovati.
Driverje pa sem našel tule.
Glade na to, da so nastavitve za 3D Stereo, potem skoraj zagotovo mora delovati.
Driverje pa sem našel tule.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tv TUNER-jiOddelek: Zvok in slika | 2648 (1876) | Predator |
» | 23.11 DetonatorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1566 (1265) | SkyNet |
» | XP in igreOddelek: Programska oprema | 1581 (1184) | andrej |
» | Windows 2000 in ELSA erazor IIIOddelek: Pomoč in nasveti | 936 (865) | Bobo |
» | Win 98, Win ME ali Win 2k? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5431 (4573) | andrej |