Forum » Pomoč in nasveti » Problem zagona cd ter dvd-ja
Problem zagona cd ter dvd-ja
gogi_hunter ::
Zdravo !
nekaj bi vpršal!!
Ko dam not v računalnik CD ali DVD mi ga sploh ne zazna! To traja že kak teden.. Samo zažene se tako kot se je in potem nič ne odpre. Ko pogledam v moj računalnik ali ga je zaznal ampak sploh ne pokaže, da je cd not ?!! ZAKAJ TO ??
LP
nekaj bi vpršal!!
Ko dam not v računalnik CD ali DVD mi ga sploh ne zazna! To traja že kak teden.. Samo zažene se tako kot se je in potem nič ne odpre. Ko pogledam v moj računalnik ali ga je zaznal ampak sploh ne pokaže, da je cd not ?!! ZAKAJ TO ??
LP
blackbfm ::
Verjetno je fuč. Če imaš znanje in nekaj časa lahko probaš enoto dat v kakšen drug komp in tam probat če deluje.
ST-777 ::
Če je DVD enota v prenosniku, poglej pod povečevalnim steklom optično glavo enote. Morda je le kakšna smet na njej, ki preprečuje žarku, da prebere podatke na plošči.
gogi_hunter ::
ja stvar spet dela!!! Vista OSx 09' sem mel gor in cd-ja pod moj računalnik ni pokazal BIL je v drugi mapi.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP 4720s - Ne zazna novega diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3354 (2817) | N0t0ri0us |
» | Pomoč pri formatiranju ...Oddelek: Pomoč in nasveti | 941 (749) | Machete |
» | Trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 3464 (2691) | Voluharr |
» | Disk boot failureOddelek: Pomoč in nasveti | 4220 (3671) | solatko |
» | Dvd Enota Izginila Iz Sistema!?!Oddelek: Strojna oprema | 1779 (1186) | Xserces |