Forum » Pomoč in nasveti » WD 1TERA ESSENTIAL
WD 1TERA ESSENTIAL
TOMAZZINI ::
Pozdrav,
imam vprašanje...imam ta zunanji disk 1 tera, a mi ne dela ok...vsaki toliko časa mi ga kao vrže ven, če gledam film , ki je na njemu mi ga kar izključi in ga moram na novo zagnat...ali pa pri torrent filejih, ko ga resetira ali vrže ven,mi napiše napaka torrenta in se pri novem zagonu ne vzpostavi sama povezava ampak moram dati preverjanje
imam vprašanje...imam ta zunanji disk 1 tera, a mi ne dela ok...vsaki toliko časa mi ga kao vrže ven, če gledam film , ki je na njemu mi ga kar izključi in ga moram na novo zagnat...ali pa pri torrent filejih, ko ga resetira ali vrže ven,mi napiše napaka torrenta in se pri novem zagonu ne vzpostavi sama povezava ampak moram dati preverjanje
solatko ::
Ne vem zakaj vztrajate na tako velikih zunanjih diskih, kolikor gledam po forumih, je ogromno problemov z njimi. Kupiš navadnega, zmontiraš v kišto in dela ..... Nekaj časa sem imel tudi sam dva zunanja diska (sem dal za škatle več, kot za diske), pa so bli stalni problemi. Potem sem jih razmetal po računalnikh in ni nobenega problema več. Če rabim kaj prenest je 16GB ključek in basta.
SOLATKO kakšne probleme imaš...?
DJ imam visto in ne najdem izklopa diskov ...vse ostalo imam odklopljeno
DJ imam visto in ne najdem izklopa diskov ...vse ostalo imam odklopljeno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: TOMAZZINI ()
solatko ::
USB povezave niso glih najbolj sigurne, dogajale so se prekinitve, posnelo na pol, sredi snemanja obstalo..... Poleg tega se diski v ohišjih grejejo dosti bolj in je čas do okvare diskov dosti krajši. Lepo vzemi disk iz ohišja, direktno priklopi na MB in boš imel siguren medij za delo. Osebno imam samo en zunanji 120GB disk za kakšne slike spravljat gor, vse ostalo v dveh mašinah.
Hej..
Ni panike, samo začasno ga imam vklopljenega, ker mi je zvizno samsung f 1, drugače samo naložim filme gor, ki jih nimam časa gledat...drugače pa bo tu in tam vklopljen, hvala
Mislim, pa, da je nekaj z elektriko povezano, ker tako čudno zacvrči oni manjši pa tega ne dela..
Ni panike, samo začasno ga imam vklopljenega, ker mi je zvizno samsung f 1, drugače samo naložim filme gor, ki jih nimam časa gledat...drugače pa bo tu in tam vklopljen, hvala
Mislim, pa, da je nekaj z elektriko povezano, ker tako čudno zacvrči oni manjši pa tega ne dela..
toxius ::
v device managerju pod USB hub najdeš nastavitev, da ne prekinja povezave...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: toxius ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ssd disk mirovanje??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2754 (1896) | ST-777 |
» | DISK vake toliko časa "šklocne"Oddelek: Strojna oprema | 3370 (2286) | GrimReaper |
» | Kateri 1TB disk kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 34784 (14934) | xyxyxyxy |
» | Priklop zunanjega diskaOddelek: Strojna oprema | 3843 (3096) | Stoyc |
» | Stikalo za trdi diskOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2155 (1503) | misek |