» »

Aliens vs Predator 3

Aliens vs Predator 3

1
2
3 4

Tr0n ::

Wow, ta AvP mp demo je pa total crap.

WTF sem to zdaj sploh spilal? 8-O

Pesimist ::

ne lazi! Ker se ze celi dan veselim jau!!!! Ampak ce ti reces da je crap ko ti je po domace vsak crap vsec in pises po forumu. Te pa ze.... Jau

Hehe, no probaj pa porocaj.

xy! ::

Ne more, ker se večini noče povezat.

Bor H ::

Pol pravte da je beta ne pa demo? :D

particle ::

Porazno .. :(

Tale MP ga pa kr lepo suxa ja.

tsatthoggua ::

No pa se moje mnenje sedaj ko sem igro igral nekako 20min.

Videl sem napis "Searching for games_ " in zadaj se je vrtel 3D model tistega pajka/spuzve od Aliena. To je to. Vredno 20€ ce ne kar 40€ vsekakor. Way to go za PC gaming ni kaj. No sej, kaj se razburjam itak sem vnaprej vedel da bo tako - pac matchmaking, kjer vec casa cakas v lobby kot pa igras skoraj.

ne vem kaj je tok narobe z matchmakingom, je čist fajn, sam ne sme biti edina opcija (poglejte bad company 2, lahk daš join game in te nekam vrže, lahk pa brskaš po serverjih)

No tukaj se ne da brskati po serverjih. Samo čiči pa čaki .... pff

Arnidus ::

Kak je pa gameplay? Grafika?

mjolnir ::

Je sploh kdo prišel do gameplaya, grafike? Jz se probam povezat, pa čakam 20 minut, pa se nič ne zgodi.

Sem prisel in me je minlo po 2 minutah. ;)

$%&/() ::

Sploh komu dela tole?

Rotaidal ::

We've identified an issue with the matchmaking system that is causing the very long wait times to get into a PC game, and hope to release an update shortly which addresses this.

In the meantime players can ease connection issues by getting together with a group of players before entering matchmaking. Inviting friends or joining players via the Steam overlay will help work around the issue. If you need help finding players you can join one of the community groups, e.g. http://steamcommunity.com/groups/AVPI.

In addition to the matchmaking functionality the full game features dedicated servers, server browsers, and the ability to host games directly.

http://www.rebellion.co.uk/

Tako slaba?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mjolnir ()

Meni sploh ne dela 8-O:\ Povezuje se že pol ure....

Meni tudi ne dela;((

ok sem spilal. Spil dela tekoce na normal. Malenkost slow na high. Ima blure effekt da se ne cuti low fps. Se pa to vidi v delayu aimanja. Spil je kak bi reko. Simple prevec. Niti animacije za laufanje nima, samo malo hitreje se premikas. Eh to je brezveze. back to BF2.

Arnidus je izjavil:

Kak je pa gameplay? Grafika?

Gameplay: Zaenkrat zelo dolgočasno. Alien ima na voljo wallhack, plazenje po stenah in stropih, melee udarce z levo in desno taco, ali pa stun z repom, da sovraga potem lahko pokončaš z "smrtnim prijemom" lol. Poleg tega imaš še opcijo da se sovragu priplaziš za hrbet, pritisneš tipko "E" in potem kao alien izvaja svoj special fatalaty. Medtem se seveda ne moreš braniti ali premikati tako da lahko playerja ki te strelja/tepe iz boka, oz. ti izvaja fatalaty za tvojim hrbtom medtem ko ti ubijaš svojo žrtev, samo nemočno opazuješ in crkneš. Predator ima pač svoje overpowered funkcije, marincu so pa tudi dali malo preveč moči, kot bi si jo realistično zaslužil. Če te popade alien ga enostavno vržeš po tleh in mu spustiš kakšen rafal v glavo. Po mapi se tudi da pobirat random orožja od katerih imajo nekatera že built-in aimbota.

Grafika: Zastarela in premalo zahtevna, (vsaj sodeč po temle demotu)DirectX11 pa nisem sprobal, ker mi karta podpira samo 10, pa še to tale demo deluje na DirectX9 ..

Moje osebno mnenje : Polomija. Veliko manj kot sem pričakoval.

DX11 pomoje da v demotu ni.

Ni ne. Sej pise ce hoces spil dozivet v DX11 nabavi full. Ampak ga niti dx11 nebo reslo. Bolse da nebi izdali demota bi jih vec kuplo.

=666= ::

Trapast špil , grem multy , čakam 10 minut , ni nič , grem ven iz špila in ga zbrišem :))

Bom danes sprobal se PS3 demo, ki je upam SP, pa da vidimo.

Guzzy ::

predator 3 na pcju ni sp? če ni, je to total glupo.

Je SP na vseh platformah, ampak ne v tem demotu, ki je MP only. :)

miteq ::

Monolog: Zakaj se mi je nekako dozdevalo, da bo ta igra šajs?

Danes končno deluje mp :)) Ta demo je kao konzolna verzija mp. V pravi verziji za PC bodo dedicated servers.

Men je tale mp demo čist brezvezen.

Tr0n je izjavil:

Bom danes sprobal se PS3 demo, ki je upam SP, pa da vidimo.

Sucks x10.

Another game franchise went down the road.

TechBeats ::

mah nimate pojma kekci ratzvajeni.. Prav carski špil, sploh pa to je demo in vsebuje samo dx9, pa že v dx9 zgleda hudo, kaj bi pa radi sej ti ni to Krajsis :P

igralnost je ok, grafika je ok ima tudi ambient occlusion in teček tud hudo, jaz komi čakam obe verzije.

Aliens: colonial marines in AVP3.
AciD TriP

XBOX360 verzija je na gamespot-u dobila oceno 5.5.

Hahaha.

metacritic trenutno pravi:
xbox 69
ps 71
pc 78

Tace stran. :)

Je tut rožice škoda teptat na travniku a?

Yup.

IvoJan ::

ma podn od spila... rajs igram need for speed pro street.. pol veste kok je to slabo....
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

Ok, MP je bil porazen. SP ... mmm poslastica :D

Še posebej k sm z marincem v night club uletu... EPIC!

Drugac je pa zakon SP .. zakon zakon :D

Outsajder ::

Kaj je problem da meni iz 40 fpsjev gre na 1 imam geforce 9600 in sm mel na very hige in tud na hige in je to naredilo samo imam tudi ekran 22 diagonalo in do konca resolucijo samo usen nebi smel kar iz 40 na 1 prosim za kakšen nasvet:'(

T-h-o-r ::

lol 9600
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

More delat na hige cist ok in ce dela z 40 fpsji in zakaj sploh lol

IvoJan ::

kaj si pa zdj povedu??
|TUF X670E plus WIFI|7900X3D|arctic LF2 360mm|
|64gb 6000 CL30 ddr5|Manli RTX4090 Gallardo|P5+ 2TB nvme|
|P3+ 2TB nvme|Corsair HX1000i|Meshify 2|

??

T-h-o-r ::

piši slovensko, ker te nihče ne zastopi
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

oprostite mi sem malo slabe volje zaradi tega špila:8)

opeter ::

Ja, ampak zaradi tega lahko še vedno razumljivo pišeš.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

MajstrZvasi ::

Aliencek

Aliencek

Sprobal sem ga pa ni baš nešto. Spet prilagojeno konzolam sej silent killi z alienom in predatorjem so mi full uredu samo lahko bi bilo bolj izvirno kot da moraš priti čisto zraven pritisni E potem pa fašeš eno od killing sekvenc. Tu bi se dalo marsikaj izboljšat tudi umetna pamet je precej glupa ni osnovnih stvari kot počep in merjenje na nišan s puško. Interakcija z okolico doseže višek ko z alienom razbiješ kakšno luč. Mislim ob vsem današnjem hardwaru se pričakuje kaj bol naprednega. Sem mislil, ko je crysis začel s sekanjem drevja in rušenjem raznega materiala in cod z metki ki prebijajo določene materiale da bodo končno igre začele izkoriščat fiziko na razne zanimive načine narediš kakšno past itd. Pa še grafika ne rečem da ni dobra ampak na geforcu ne izgleda ravno sezuvajoča.
Pjača je kurba kurbe mamo pa rad.

Blinder ::

V originalu je bilo mišljeno da bo film "Alien in predator vs chuck norris", samo ker je film trajal samo 9 sekund so potem se odločili, da naredijo film "alien vs predator"
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

MajstrZvasi: če me spomin ne vara ni bil COD prvi, ki je imel metke, ki so predirali material, se mi zdi..
1
2
3 4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Horror igre (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
567926 (5997) Sssaga
»

Aliens: Colonial Marines

424468 (2875) dolenc
»

Igra, ob kateri vas je bilo najbolj strah (strani: 1 2 3 )

13913547 (7085) griza5
»

First person streljačine (strani: 1 2 )

586647 (5142) jan01
»

Return To Castle Wolfenstein (strani: 1 2 )

585801 (4669) LunKi

Več podobnih tem