» »

Portal 2 = masterpiece

Portal 2 = masterpiece

vostok_1 ::

Preigral Portal 2. Že enka je bila inovativno odlična.

Jaz bi 2-ko mirne volje kategoriziral kot umetnost (interaktivno umetnost). Odlične uganke, kakovostna glasba, humorni monologi, čustveno in filozofsko obarvan ... it has it all. Vložen trud pri izdelavi je nedvomno bil bistveno večji kot od kakega umetniškega dela. Substanca zadaj pa prav tako.

TL;DR --> nevrjetna igra!
  • spremenil: vostok_1 ()

popster ::

hja osebno mi je enka bla bolj blizu, 2ka se malo ponavlja zgleda, res pa da nisem prišel do konca..

vostok_1 ::

Če greš res v detajle najdeš nekaj ponavljajočih sekcij ja. Ampak glede na celoto je to skoraj zanemarljivo.

Bolj kot same uganke me je čist presenetlo to, da je lahko tovrstna igra tudi čustveno obarvana. Tisti, ki si jo je zamislu na tak način je definitivno poseben človek. Običajen kekec kaj takega ne more spravit skupaj, tud če se vanj meče miljone.

Toplo priporočam da jo končaš.

SG_101 ::

Se strinjam, sem jo igral na PS3. Žal mi je edino, da nisem imel s kom za igrat co-op.

Assass1n ::

To se strinjam, res je dobra...co-op pa skype ni bilo lepšega ko se drug drugega j*be v glavo hehe, le premalo sob je bilo.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Jeremias ::

Se strinjam ja, Portal 2 je bila vredna vsakega centa. Še posebej sedaj ko so na voljo številne sobe preko steam workshopa za single kot tudi za co-op. Praktično igro lahko igraš kdajkoli in vedno najdeš nove sobe z novimi izzivi. Priporočam vsem, da si igro kupijo saj jo steam vsake toliko ponuja za 5€ ali pa še manj.
Lp
Jernej

Halfdead987 ::

Portal 2
Ni ena tema dovolj?

DOOM_er ::

ne, za tako dobro igro morata biti vsaj 2. Mogoče bom še jaz eno odprl
Robots will steal your job. But that's OK

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»