Forum » Pomoč in nasveti » ati radeon sapphire hd 3870 flash bios
ati radeon sapphire hd 3870 flash bios
denko08 ::
prvo moj komp:
-intel e4500 2,2 ghz 2mb chace
-Ati sapphire hd 3870 512mb
-4gb ocz 800mhz
-750 gb wd
-vista ultimate
zanime me kko nej flasham bios od grafe...men ni uspel
itak usi vemo da so dravrji od atija u k..cu in če flashah bios baje da se ti performace zbolša?
no kukr kol če kdo ve nej napiše
lp
-intel e4500 2,2 ghz 2mb chace
-Ati sapphire hd 3870 512mb
-4gb ocz 800mhz
-750 gb wd
-vista ultimate
zanime me kko nej flasham bios od grafe...men ni uspel
itak usi vemo da so dravrji od atija u k..cu in če flashah bios baje da se ti performace zbolša?
no kukr kol če kdo ve nej napiše
lp
ModriN96 ::
S flešanjem biosa ne boš prdobu čist nč. če mislš da bo čudežno več frejmov na sekundo se zlo motš. to se bo zgodil edin u primeru da daš na navadno grafo bios od te iste grafe da je tovarniško navita, drugač pozab na povečanje frejmov.
to se da recimo pri geforcih da daš naprimer na navadnga gtx280 bios od gtx 280 xxx. s tem prdiboš kar dost na prepustnosti rama in pa povečanju frejmov.
na mvktech maš skoraj vse biose grafičnih po proizvajalcih. tam poglej za tvojo grafo kak serisko navit bios pa flešaš. to pa delaš itak vse na lastno odgovornost.
garancija ti VELJA ŠE VEDNO, ker to da si sam flešu ti na servisu NE morjo dokazat. PREVERJENO sm si jst sam uniču še takrat 7800gtx grafo. sem jo flešu in ni več delala in so mi zamenal za 7900gt.
tko da brez skrbi tut če jo uničš maš garancijo...
to se da recimo pri geforcih da daš naprimer na navadnga gtx280 bios od gtx 280 xxx. s tem prdiboš kar dost na prepustnosti rama in pa povečanju frejmov.
na mvktech maš skoraj vse biose grafičnih po proizvajalcih. tam poglej za tvojo grafo kak serisko navit bios pa flešaš. to pa delaš itak vse na lastno odgovornost.
garancija ti VELJA ŠE VEDNO, ker to da si sam flešu ti na servisu NE morjo dokazat. PREVERJENO sm si jst sam uniču še takrat 7800gtx grafo. sem jo flešu in ni več delala in so mi zamenal za 7900gt.
tko da brez skrbi tut če jo uničš maš garancijo...
denko08 ::
sj mi ni sam zarad fps-jov, ampak zto k mi ventilator od grafe ne dela dobr in mislm d so biosi u riti
sm neki najdu sam usen mi ni jasn kko točn nrdit.....http://www.mvktech.net/content/view/17/...
sm neki najdu sam usen mi ni jasn kko točn nrdit.....http://www.mvktech.net/content/view/17/...
live to die
Zgodovina sprememb…
- spremenil: denko08 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čuden zagon in počasen BIOS (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 9642 (8618) | Amadeuss |
» | Navijanje GTX470 - odklenjena meja voltažeOddelek: Navijanje | 938 (702) | ModriN96 |
» | Zamrznitev iger pri Radeonih HD4850 / 4870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Strojna oprema | 28684 (12564) | erzy |
» | ATI 4850 HD - memory corruptionOddelek: Pomoč in nasveti | 1185 (880) | bojanm |
» | Odklepanje 6800LE ozeroma mod. v 6800GT (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 8119 (5453) | Alesi |