Forum » Pomoč in nasveti » Nod 32 Amon
Nod 32 Amon
eddy22 ::
Zdravo
Mam eno vprašanje in sicer Amon mi najde nek fajl, ki je okužen in potem mi ga tudi cleana ampak ne vem ker fajl je to saj mi ga zazna skoraj vsako uro ali pa malo več tako da jih je v parih urah tudi:
5 infected
5 cleaned
Ne vem kaj naj naredim pa tudi nek fajil mi je najdu pa mi ga je poj zbrisu pa mi zdej vsakič k prižgem rač. javi napako o tem failu.
Lp
Mam eno vprašanje in sicer Amon mi najde nek fajl, ki je okužen in potem mi ga tudi cleana ampak ne vem ker fajl je to saj mi ga zazna skoraj vsako uro ali pa malo več tako da jih je v parih urah tudi:
5 infected
5 cleaned
Ne vem kaj naj naredim pa tudi nek fajil mi je najdu pa mi ga je poj zbrisu pa mi zdej vsakič k prižgem rač. javi napako o tem failu.
Lp
Sem ampak mi napiše Kryptik.GZ trojan in to mi najde na vsako uro enega.
Medtem ko dam pregledat celotni disk mi ne najde nobenega virusa.
Medtem ko dam pregledat celotni disk mi ne najde nobenega virusa.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eddy22 ()
Aha
Kako pa naj disablam nod32?
Zdej sem tut mal gledu katere datoteke so okužene to so večinoma temporary internet files zanimivo pa je to da sploh ne uporablam IE.
Pa tudi če te datoteke zbrišem se kar same od sebe pojavijo in zopet najde virsu.
hmm zanimivo da nihče nima odgovora na to zadevo.
Kako pa naj disablam nod32?
Zdej sem tut mal gledu katere datoteke so okužene to so večinoma temporary internet files zanimivo pa je to da sploh ne uporablam IE.
Pa tudi če te datoteke zbrišem se kar same od sebe pojavijo in zopet najde virsu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eddy22 ()
ammm ne vem a je to prava tema za to vprašanje ampak dobr.
Zanima me če lahko uporabljaš dva antivirusna programa oz. kakšen drug program poleg NOD32-a?
In katera kombinacija bi bila najboljša.
Zanima me če lahko uporabljaš dva antivirusna programa oz. kakšen drug program poleg NOD32-a?
In katera kombinacija bi bila najboljša.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 648971 (6508) | Domini tm |
» | Izšla Chrome 17 in Chrome za Android Beta (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19811 (16154) | PARTyZAN |
» | Virus na usb klučuOddelek: Pomoč in nasveti | 1403 (1333) | Blinder |
» | Windows security alert - Pomoč prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1457 (1287) | Suly |
» | Neznani virus onemogoči vse programe za zaščito in upočasni sistemOddelek: Pomoč in nasveti | 4628 (4151) | nokia6310 |