Forum » Strojna oprema » Ati radeon seminarska!!!
Ati radeon seminarska!!!
Denis15 ::
ATI RADEON
Rabim čim več podatkov v zvezi z ati radeonom. Googlal sem že dosti pa ne najdem skoraj nič. Rabim pa od začetka delovanja do danes, crossfire, opis grafičnih itd ipd... HVALA
Rabim čim več podatkov v zvezi z ati radeonom. Googlal sem že dosti pa ne najdem skoraj nič. Rabim pa od začetka delovanja do danes, crossfire, opis grafičnih itd ipd... HVALA
bobby ::
Hi hi a ti jo jst napišem al kaj? lool
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Denis15 ::
može no sej sem dobo vse že. Zdaj bi pa vprašal samo to. Dobil sem vprašanje:
Eden od najpomembnejših delov vsakega računalniškega sistema je delovni oz. RAM pomnilnik. Izdelajte pregled RAM pomnilniških modulov od začetka 1990 pa vse do danes, vsakega na kratko predstavite in navedite njihove karakteristične podatke, kot so podnožje, kapaciteta, itn.
Eden od najpomembnejših delov vsakega računalniškega sistema je delovni oz. RAM pomnilnik. Izdelajte pregled RAM pomnilniških modulov od začetka 1990 pa vse do danes, vsakega na kratko predstavite in navedite njihove karakteristične podatke, kot so podnožje, kapaciteta, itn.
xD
pirlo ::
Svašta, kaj dons noben ne zna več sam nardit seminarske?
Nekdaj taki sploh niso šli v šolo ali pa je nikoli končali. Danes pa očitno naredi že vsak.
Mitja358 ::
Mene pa zanimajo vse programske opreme s katerimi lahko stestiramo ram-e. In tako ugotovimo stabilnost, napake....
Za Memtest vem, zdaj me pa še zanima če še kateri program obstaja?
Hvala
Za Memtest vem, zdaj me pa še zanima če še kateri program obstaja?
Hvala
PrimozR ::
Pa SuperPI 32M test. Ponavadi če faila, znižaš frekvenco RAMa. Ampak zadnje čase ni več tako pomemben ker je enostavno prekratek.
Swiwer ::
Sam sorry ej, tisti, ki se pa anglesko ne nauci mu pa prav privoscim ......
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Swiwer ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google Translate razume več kot sto jezikov in 99 odstotkov ljudiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 8301 (6392) | Jst |
» | Seminarska naloga o AvstrijiOddelek: Šola | 2666 (2199) | Isotropic |
» | O slavisti, kaj nam delate (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11864 (9193) | m0LN4r |
» | Računalnik za pisarno.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (913) | Brias |
» | C++ DES algoritemOddelek: Programiranje | 1140 (1017) | jan01 |