Forum » Programiranje » C++ DES algoritem
C++ DES algoritem
jernejvlasic ::
Zdravo.
Zanima me če mi lahko kdo pomaga pri izdelavi des algoritma v programskem jeziku c++, ali da kakršen koli nasvet.
Zanima me če mi lahko kdo pomaga pri izdelavi des algoritma v programskem jeziku c++, ali da kakršen koli nasvet.
Loki ::
nisem programer, ampak v komentarjih pise, da je ene par napakic, da bi se skompajlal v vc++. sicer pa skompajlaj, vpisi en text in bos dobil ven sifrirano.
ce te pa zanima, kako algoritm dela, potem pa vso sreco
Data Encryption Standard @ Wikipedia
ce te pa zanima, kako algoritm dela, potem pa vso sreco
Data Encryption Standard @ Wikipedia
I left my wallet in El Segundo
jernejvlasic ::
Ja js morm nardit seminarsko o des algoritmu in program ki ponazarja des, za 4 predmet poklicne mature.
jan01 ::
http://www.cryptool.com/
algoritem- ni v c++ je pa v javascript, a lahko enostavno pretvoriš v c++...
algoritem- ni v c++ je pa v javascript, a lahko enostavno pretvoriš v c++...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jan01 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali bo Vista SP1 vseboval stranska vrata za NSA?Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3702 (3702) | cryptozaver |
» | NSA sodelovala pri razvoju VisteOddelek: Novice / Zasebnost | 4721 (3469) | poweroff |
» | NLB tarča phishing-a (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 21935 (10374) | Poldi112 |
» | Nemški hackerji klonirali biometrični RFID potni listOddelek: Novice / Varnost | 7341 (5641) | Lee_Nover |
» | Abit ne bo dovolil branja z vaših diskovOddelek: Novice / Diski | 2653 (2653) | Eschelon |