Forum » Pomoč in nasveti » Nujni problem z internetno stranjo!
Nujni problem z internetno stranjo!
Egotrip123 ::
Lep pozdrav,
imam en izjemno pomemben problem in vprašanje in vse, svet se mi bo porušil. Imam eno stran, ki se jo ureja prek pia.cms, in ko sem jo urejal, sem po nesreči zbrisal celotno vsebinsko navigacijo. Stran so mi delali Kivi-com.si
Ali imajo to nekje v računalniki njihovem še ta spomin, da lahko vsebinsko navigacijo samo povrnejo, ali je treba vse na novo?
LEPO PROSIM ZA ODGOVOR, KER BOM ZNOREL!
imam en izjemno pomemben problem in vprašanje in vse, svet se mi bo porušil. Imam eno stran, ki se jo ureja prek pia.cms, in ko sem jo urejal, sem po nesreči zbrisal celotno vsebinsko navigacijo. Stran so mi delali Kivi-com.si
Ali imajo to nekje v računalniki njihovem še ta spomin, da lahko vsebinsko navigacijo samo povrnejo, ali je treba vse na novo?
LEPO PROSIM ZA ODGOVOR, KER BOM ZNOREL!
kako to misliš, pobaram.... Zadeva je takšna, da rabim vedeti, ali sem zadevo popolnoma zafural in je treba vse na novo, ali imajo oni kake backup file, če userji pri urejanju zaserjajo kaj, ali kaj po pomoti zbrišejo... Ali so kakšni backup fajli, ki jih imajo oni kje... Ker jaz jih nimam... In ali so kakšne možnosti, da je backup kakšen ali nekaj shranjeno, kar je bilo izbrisano na cms.pia od te strani kje mogoče....
PROSIM pomoč!
PROSIM pomoč!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Egotrip123 ()
#000000 ::
Ja sej zato njih upraši, ponavadi bi mogl imet kak backup, ni pa nujno, ker dostikrat v drobnem tisku piše da treba tako stvar do-plačat, poglej kaj vsebuje tvoj paket.
Kakšno je pa vaše mnenje, v kolikor kdorkoli pozna Kivi-com.si.
?
Na samem uredniku oz. vmesniku cms, pa ne morm sam vrnat od nekod menija, če je kje shranjen... Kajne? Da bi kar sam popravil storjeno...
HVALA
?
Na samem uredniku oz. vmesniku cms, pa ne morm sam vrnat od nekod menija, če je kje shranjen... Kajne? Da bi kar sam popravil storjeno...
HVALA
Ja zdajle ne morem poklicati in vprašati, glede na uro. Ne, smo plačniki in je vse legalno. Samo jaz sem zasral in nekako bi rad popravil storjeno škodo preden kdorkoli izve. To je situacija. zato tako skušam popraviti zadevo.
Aja, kakšno je pa mnenje, imajo to kje shranjeno? Ker šlo se je za vsebinsko navigacijo. Izginili sta mi vsebinska navigacija+korporativna navigacija. (torej tudi vsebina, teksti ipd.) Kakšno je vaše mnenje, ali imajo oni to kje shranjeno? Celotno prvotno obliko (da, lahko tekste povrnejO)
Aja, kakšno je pa mnenje, imajo to kje shranjeno? Ker šlo se je za vsebinsko navigacijo. Izginili sta mi vsebinska navigacija+korporativna navigacija. (torej tudi vsebina, teksti ipd.) Kakšno je vaše mnenje, ali imajo oni to kje shranjeno? Celotno prvotno obliko (da, lahko tekste povrnejO)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Egotrip123 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 274893 (544) | javor33 |
» | pisanje teksta v spletnem okencu na forumu - neuspela oddaja - prilic teksta?Oddelek: Pomoč in nasveti | 778 (565) | Alen T 1978 |
» | Kje vse delovanje utorrenta pusti sledi?Oddelek: Omrežja in internet | 1819 (1556) | Joze_K |
» | Microsoft začel vojno proti piratstvu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 11483 (7052) | Mavrik |
» | Kako naredit backup popravkov?Oddelek: Operacijski sistemi | 1338 (1105) | LordWorm |