Forum » Pomoč in nasveti » Problem pri zaznavanju USB ključkov
Problem pri zaznavanju USB ključkov
Nite ::
Pozdrav!
Imam problem pri zaznavanju usb ključkov, kateri uporabljajo Microsoftove gonilnike (naprimer Kingsotn ključek mi deluje, ker uporablja Kingston gonilnike in ne Microsoftovih). Poskušal sem z avtomatskim update-om gonilnikov, vendar jih ne posodobi. Prav tako sem poskušal vse gonilnike izbrisati in jih ponovno naložiti, ko zazna ključek, in so še vedno problemi. Poskušal sem USB gonilnike naložiti tudi iz CDja od matične plošče in orignalne Microsoftove, vendar je problem, da jih lahko instaliraš, le če imaš service pack 1, jaz pa imam sp3. Prav tako sem poizkusil v Run... zagnati services.msc in v Removable Storage nastaviti Start up na Automatic, kot sem prebral nekje na internetu. Za tem mi sploh ni prepoznalo nobenega USB ključka. Preizkusil sem ključke tudi na treh USB vhodih in prav tako ni razlike. Prosim za pomoč, ker nisem toliko podkovan v teh zadevah???
Lp Tine
Imam problem pri zaznavanju usb ključkov, kateri uporabljajo Microsoftove gonilnike (naprimer Kingsotn ključek mi deluje, ker uporablja Kingston gonilnike in ne Microsoftovih). Poskušal sem z avtomatskim update-om gonilnikov, vendar jih ne posodobi. Prav tako sem poskušal vse gonilnike izbrisati in jih ponovno naložiti, ko zazna ključek, in so še vedno problemi. Poskušal sem USB gonilnike naložiti tudi iz CDja od matične plošče in orignalne Microsoftove, vendar je problem, da jih lahko instaliraš, le če imaš service pack 1, jaz pa imam sp3. Prav tako sem poizkusil v Run... zagnati services.msc in v Removable Storage nastaviti Start up na Automatic, kot sem prebral nekje na internetu. Za tem mi sploh ni prepoznalo nobenega USB ključka. Preizkusil sem ključke tudi na treh USB vhodih in prav tako ni razlike. Prosim za pomoč, ker nisem toliko podkovan v teh zadevah???
Lp Tine
ModriN96 ::
Probi še na drugmu kompu in če bo tam delal formateri usb kluč in pol spet pr sep probi če dela...
Hvala za nasvet, probal tudi s formatiranjem, ampak še vedno ne prepozna nobenega USBja (na drugih računalnikih pa normalno delujejo). Probal sem tudi z brisanjem skritih gosnilnikov in tudi ni efekta. Če se še kdo najde, ki zna pomagat prosim za pomoč.
Lp Tine
Lp Tine
drzni86 ::
kaj pa ostale stvari, ki jih priključiš na USB vhod? npr. miška, zunanji disk, fotkič... To dela normalno?
Imam Gigabyte GA-EP45C-DS3R matično, Intel® P45 + ICH*0 Chipset*.
Ostale stvari normaln odelujejo (fotoaparat, zunanji disk, midi klaviatura preko USB in USB ključek Kingston, ki uporablja svoje driverje in ne Microsoftovih). Upam, da bo znal kdo rešit težavo.
LP
Ostale stvari normaln odelujejo (fotoaparat, zunanji disk, midi klaviatura preko USB in USB ključek Kingston, ki uporablja svoje driverje in ne Microsoftovih). Upam, da bo znal kdo rešit težavo.
LP
drzni86 ::
očitno je nekaj narobe z gonilniki... najdi na netu najnovejše in jih potegni dol, posodobi in boš videl če bo še problem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | modificiranje WII soft ali hard (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 22713 (888) | sandicar |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3146 (1616) | RutS |
» | Usb ključ ne predvaja določenih formatovOddelek: Strojna oprema | 11779 (9684) | Toros |
» | Predvajanje Full HD slike preko USBOddelek: Zvok in slika | 2627 (2209) | floyd1 |
» | Zunanji Disk Se Ne OdzivaOddelek: Strojna oprema | 7578 (6412) | Lyon |