Forum » Programska oprema » Težave z Wordom in AV
Težave z Wordom in AV
charlotte ::
Živjo. Pred parimi dnevi sem si kupil NOD32 smart security in Microsoft Office H&S. Oba programska paketa sem naložil bp. Zdej pa odkar ju imam naložena mi zmeraj ko prižgem računalnik in ko že pridem na namizje traja še vsaj 1 minuto da se poveže na internet oz. v tej eni minuti se sicer da tud kaj nardit (odpret FF, kako mapo,...) samo se v 90% vsako tako opravilo sesuje.
Problem imam tudi z wordom, namestil sem vse posodobitve za office, pa vseeno ko zaprem word mi javi da je word nehal delat (se je obesu) in ga morem zmeraj posebej ustavit.
Imam OS Vista Ultimate, OS je OK, star je 1 teden in je prav tako legalen. Pozna kdo kakšno rešitev?
Problem imam tudi z wordom, namestil sem vse posodobitve za office, pa vseeno ko zaprem word mi javi da je word nehal delat (se je obesu) in ga morem zmeraj posebej ustavit.
Imam OS Vista Ultimate, OS je OK, star je 1 teden in je prav tako legalen. Pozna kdo kakšno rešitev?
AmokRun ::
Verjetno se ti zažene cel kup programov ob zagonu win.
win+r vpiši msconfig, v tabu zagon onemogoči programe, ki nočeš da se ti zaženeje ob zagonu win.
win+r vpiši msconfig, v tabu zagon onemogoči programe, ki nočeš da se ti zaženeje ob zagonu win.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z grafično karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 933 (776) | Insan3Lik3 |
» | Počasen zagon win 8.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 5079 (3392) | seba-beba |
» | računalnik med igranjem igric šteka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7921 (6528) | klkkkkkkkkkk |
» | Kako dodati program naj se zažene ko prižgeš računalnik (msconfig??)Oddelek: Programska oprema | 2123 (1964) | kitara8 |
» | Win2k startupOddelek: Pomoč in nasveti | 1226 (1117) | poga |