Forum » Pomoč in nasveti » Tv Tuner conceptronic CTVUSB2
Tv Tuner conceptronic CTVUSB2
Jurex ::
LP, imam eno težavo izgubil sem cd z driverji, driverje sem poiskal na njihovi spletni strani www.conceptronic.net, vendar kot kaže te driverji niso pravilni, saj ko vse inštaliram mi napiše da ni zaznan tv2800 tuner, to pa zato ker vse kaže da imam jaz tv2820 tuner, (bi rekel da spada v isto skupino in nebi smelo biti težav), vendar se neda odpreti ne programa za tv ne ničesar, dokler je bil original cd je vse delalo brezhibno. ima mogoče kdo driverje? in pa tale program kjer spada zraven PVR Plus?
Aja še to na XP OS sem delal.
hvala
Aja še to na XP OS sem delal.
hvala
gkovac ::
Si mogoče poskusil z iskanjem kje drugje oziroma si preveri točno kaj ti piše na tunerju? Si naložil tudi software?
lp,
Jurex ::
Sem naložil, tudi na njihov suport sem pisal mail, pa je skos isto, nimam več idej :S če probam nekej drugega naložit je pa ponavadi povsod virus ki ne pusti odpreti diskov ntldr.com al neki takega :S
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem po Flashanju biosa-Gericom X5 ForceOddelek: Strojna oprema | 1530 (1143) | galex4 |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 66043 (23751) | k4vz0024 |
» | Problem s PCTV Rave tv tunerjemOddelek: Zvok in slika | 983 (784) | Spock83 |
» | Problemi s TV Tuner-jemOddelek: Programska oprema | 932 (804) | Smorny |
» | Windowsi XP crknejo vsaki dan !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1917 (1514) | appz |