Forum » Pomoč in nasveti » HDMI - računalnik -> TV
HDMI - računalnik -> TV
Suly ::
Torej, da ne kupim napačno, se raje prej obrnem na vas. Kateri kabel rabim za povezavo računalnika (grafična HD4850), na LCD TV (HDMI vhod).
Navaden HDMI/HDMI kabel ali kateri drugi ?
http://www.mimovrste.com/artikel/172001...
Naj bodo pozlačeni kontakti ali ne ? Na mimovrste ne najdem pozlačenih kontaktov, v Bigbangu pa imaje samo 1,5m z pozlačenimi. Rabil bi cca. 3 m.
Navaden HDMI/HDMI kabel ali kateri drugi ?
http://www.mimovrste.com/artikel/172001...
Naj bodo pozlačeni kontakti ali ne ? Na mimovrste ne najdem pozlačenih kontaktov, v Bigbangu pa imaje samo 1,5m z pozlačenimi. Rabil bi cca. 3 m.
misek ::
Ta kabel je pravi.
Glede pozlačenih kontaktov: Zagotovo je boljše, ni pa nujno, saj gre za digitalen prenos podatkov. Vsaj tak sem prebral na raznih forumih.
Glede pozlačenih kontaktov: Zagotovo je boljše, ni pa nujno, saj gre za digitalen prenos podatkov. Vsaj tak sem prebral na raznih forumih.
Se pravi, zaradi kontaktov nebo nič boljše slike, boljšega kontakta ipd oz. je praktično vseeno pri tem kablu ali ... ?
Naj mi še nekdo glede kontaktov pove, kot drugo pa še to,
ali se pri nakupu WD HD dobi zraven HDMI kabel ali ne ?
ali se pri nakupu WD HD dobi zraven HDMI kabel ali ne ?
huek111 ::
Boljši so pozlačeni kontakti,vendar pa so čisto vredu tudi navadni !
Zraven WD TV HD Media Player-ja ni HDMI kabla ampak samo kompozitni LINK
Zraven WD TV HD Media Player-ja ni HDMI kabla ampak samo kompozitni LINK
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pozlačeni kabli (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 18200 (15738) | hojnikb |
» | Kakšen HDMI kabel 15m? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 16310 (6695) | jurehaup |
» | Kateri kabel?Oddelek: Kaj kupiti | 4219 (3659) | Bananovec |
» | bakrenje (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7110 (4993) | Pyr0Beast |
» | SB Audigy OEMOddelek: Zvok in slika | 1379 (889) | [DrAc0] |