Forum » Zvok in slika » SB Audigy OEM
SB Audigy OEM
DanKick ::
Me samo zanima, v čem je OEM (21.000 SIT) verzija prikrajšana glede na verzijo za 25.000 SIT.
TESKAn ::
Kolikor je meni znano, je edina razlika pri OEM verziji ta, da dobiš le kartico in gonilnike. Nobene škatle, nobenih programov zraven.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
OrlyTM ::
To je brez davka ... sigurno.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
VASkO ::
audigya OEM brez firewire porta lahko dobim za 13 jurjev!!! 21 je prevec, kajsele 20 za polno verzijo. Itak pa ima audigy le EAX Advanced HD prednost pred Live! karticami in tega se v spilih ziher kakega pol leta ne bo...
Live! je prekoprevec dober
Live! je prekoprevec dober
danielka84 ::
Vasko, kje si rekel, da lahko dobiš Audigy Player brez firewire za 13ksit?
To me pa res zanima..
To me pa res zanima..
ni-da-ni
samo ker ne vem zakaj bi ga sploh rabil, sem kupo SB Live! 5.1 za 7.5kSIT, novega seveda
treba najti
treba najti
faca9 ::
Sam pa nameravam kupiti takega s FireWire portom, ker ga potrebujem za videokamero...
Samo za vraga, kje dobite te cene!!!
LP,
David
Samo za vraga, kje dobite te cene!!!
LP,
David
Heisenberg ::
jst pa vem kje dobi take cene .... pa ne povem
noja al pa :) ker sem dober clovek
Tukaj sem HALLOOOO!!! A me ne vidis, tukaj :) !
1000ats - davek je 13500sit
noja al pa :) ker sem dober clovek
Tukaj sem HALLOOOO!!! A me ne vidis, tukaj :) !
1000ats - davek je 13500sit
Pek: ravno jo držim v roki ... res jih nima .
Dej, če kdo kupuje Audigija ... nej me plz kontaktira, mu dam OEM po ugodni ceni, ker jest bi rabu pozlačene izhode. Kartica je povsem nova in še sploh ni bla pod električnim tokom.
moj mejl
lp
OrlyTM
Dej, če kdo kupuje Audigija ... nej me plz kontaktira, mu dam OEM po ugodni ceni, ker jest bi rabu pozlačene izhode. Kartica je povsem nova in še sploh ni bla pod električnim tokom.
moj mejl
lp
OrlyTM
LojzePek ::
Dober da si rekel. Mamu da jim spalim, to pa nikjer ne pise. Skor bi se zaj.. Vprasanje kulk je razlika ce res nimas nekega strupenega ozvocenja?
_Mortal_ ::
Razlika med pozlačenim in nepozlačenim je kkaj
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
razlike ni, pozlacenih vhodov in izhodov ze dve leti ni in jih tudi ne bo in jih sploh ni na audigyju!!!!!!!!!!!!!
nic ne doprinesejo k zvoku, ker je kartica itak v racunalniku (vir motenj)
nic ne doprinesejo k zvoku, ker je kartica itak v racunalniku (vir motenj)
Ajd dobr, pozlačeni lih niso no ... so pa definitivno na Retail kartici precej boljše kvalitete. Na OEM varianti so čist navadni barvni.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
ej, kartice so povsem enake v vseh paketih, tudi OEM, je pa res, da obstajajo razlicice brez firewire porta (bulk)
Jinxy ::
Zakaj vedno pišete stvari, o katerih nimate pojma? Razlike med pozlačenimi in "navadnimi" kontakti NI, zlati kontakti so zgolj marketinški pristop, pač zgleda bolj "profesionalno" in kvalitetno, čeprav ni prav nobene razlike!
Večina ljudi kupi zvočno kartico, ki ima pozlačene izhode, mislijo da jim to zagotavlja neko kakovost zvoka, potem pa nanjo priključijo najcenejši kabel...
Za najbolj kakovosten zvok je treba imeti kakovostno prav vse, od začetka, do konca: Kakovosten zvočni vir (dobro narejen mp3, wav, ipd), dober interkonekcijski kabel, kvaliteten ojačevalnik in predvsem dobre zvočnike.
Sploh pa, če hočete največjo možno kakovost, uporabljajte digitalne izhode.
Večina ljudi kupi zvočno kartico, ki ima pozlačene izhode, mislijo da jim to zagotavlja neko kakovost zvoka, potem pa nanjo priključijo najcenejši kabel...
Za najbolj kakovosten zvok je treba imeti kakovostno prav vse, od začetka, do konca: Kakovosten zvočni vir (dobro narejen mp3, wav, ipd), dober interkonekcijski kabel, kvaliteten ojačevalnik in predvsem dobre zvočnike.
Sploh pa, če hočete največjo možno kakovost, uporabljajte digitalne izhode.
Vasko, NI! res.
lp
OrlyTM
lp
OrlyTM
Jinxj je vse povedal, Orly pa ti povej, kje si videl, da ima Audigy pozlacene izhode/vhode?
Creative jih ne pozlacuje vec, ker nima smisla (kot sem ze napisal in kot je pojasnil Jinxy), ker je kartica v racunalniku, kjer je veliko motenj...
Creative jih ne pozlacuje vec, ker nima smisla (kot sem ze napisal in kot je pojasnil Jinxy), ker je kartica v racunalniku, kjer je veliko motenj...
Orly, ti to s slike vidis? Jaz raje preberem direktno na Creativovi strani in izvem, da pozlacenih prikljuckov vec ne delajo, ker nima smisla...
[DrAc0] ::
Pozdrav !
Ta kartica pa postaja zelo zanimiva..(predvsem zaradi cene) .zato pa me zanima kje je (tocno) najblizja (najcenejsa) trgovina v Avstriji in kako do nje priti...
Hvala..
Ta kartica pa postaja zelo zanimiva..(predvsem zaradi cene) .zato pa me zanima kje je (tocno) najblizja (najcenejsa) trgovina v Avstriji in kako do nje priti...
Hvala..
Takav ti je zivot : Cupav i dlakav..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | soundstorm vs. audigy 2 ZSOddelek: Strojna oprema | 2279 (1456) | igor0203 |
» | Audigy2 ZS ali Audigy 4 OEMOddelek: Kaj kupiti | 1311 (1152) | DominusSLO |
» | GeForce 3 ali Radeon (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 4238 (3260) | Radiant |
» | AMD Tbird 1.33ghz pa DDR Ram ? Kera plata ?Oddelek: Kaj kupiti | 1679 (1449) | evoice |
» | Hud problem !!! Nujno !!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1569 (1137) | roscha |