Forum » Strojna oprema » Samsung Omnia
Samsung Omnia
Pervizovski ::
Sem nabavil Samsung Omnio, in prejsni lastnik je nabasal z fotografijami, videi, muzko ... A obstaja kaksen enostaven nacin da se to vse na hitrco zbrise
c00L3r ::
Setings -> System -> Hard Reset
Tukaj potem izbereš kaj vse naj izbriše. Najlažje je izbrati kar Clear Memory. Pa brez panike, po tem se bo telefon 2x sam ponovno zagnan in trajalo bo par minut. In telefon bo kot nov
Tukaj potem izbereš kaj vse naj izbriše. Najlažje je izbrati kar Clear Memory. Pa brez panike, po tem se bo telefon 2x sam ponovno zagnan in trajalo bo par minut. In telefon bo kot nov
Pervizovski ::
Mah en geek ga je mel, sm PC-e je sliku ;-) sm pregledu vse haha
Ps. Ta Omnia je tok glup telefon, da glava zaboli
Ps. Ta Omnia je tok glup telefon, da glava zaboli
LordTado ::
ali pa si trezen:)
pa se ti roka pajtla.
Jaz mam omnio pa mi je ok,gre lepo s prsti štrckat,ne ramin stika,
mam 4 navigacije gor in delajo super.
Eni so jamralida baterija ne drži,ampak meni se ne zdi tako,en teden mi drži če samo telefoniram,4 dni če uporabljam gps.
Folk napako dela že s tem da štrckajo po telefonu ko se baterija prvič polni.Pa polnijo takrat ko še sploh ni do konca prazna...Pol pa prideš na en dan ja:)
pa se ti roka pajtla.
Jaz mam omnio pa mi je ok,gre lepo s prsti štrckat,ne ramin stika,
mam 4 navigacije gor in delajo super.
Eni so jamralida baterija ne drži,ampak meni se ne zdi tako,en teden mi drži če samo telefoniram,4 dni če uporabljam gps.
Folk napako dela že s tem da štrckajo po telefonu ko se baterija prvič polni.Pa polnijo takrat ko še sploh ni do konca prazna...Pol pa prideš na en dan ja:)
#000000 ::
Men baterija drži 2-3 tud 4 dni je že držala, prvi teden pa je bla prazna venem dnevu, seveda ker se je večino časa kdo igral z njim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android vs Windows Phone vs Symbian (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 22246 (19601) | Tilen |
» | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 123586 (32412) | Kunte |
» | Kateri telefon nabavit (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9728 (6329) | globoko grlo |
» | Na Kitajskem dočakali drag iPhone (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 10068 (8047) | M-XXXX |
» | kaj kupiti: SE p1i, n95, iphone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8565 (6334) | Nesta |