Forum » Kaj kupiti » Napajalnik za XP 1800+
Napajalnik za XP 1800+

Hubby ::
Kaj mislte, a je napajlnik 300W v feel V ohišju, ki ga prodajajo pri jae, dovolj močan za amd xp 1800+, gf 4200, dva diska, dva CD, pa še mal periferije?? 

Tr0n ::
Enermax so predragi. 17k SIT za 350, ne vem no. Res, da so kvalitetni, ampak ne vem no :).

Kje v okolici MB se da dobit 350 ali vec W napajalnik? Koliko sem jaz opazil, nimajo nikjer vec kot 300W napajalnike.
Kje v okolici MB se da dobit 350 ali vec W napajalnik? Koliko sem jaz opazil, nimajo nikjer vec kot 300W napajalnike.

AngelOfDeath ::
Tudi anteci bi bil dober :)

navadni 300W napajalniki imajo preveko nihanje napetosti ko pride do obremenitve 

zato so neuporabni 

provaj v rolanu tel 02/300 1 300
za enmarxe pa v mlacomu
anteci pa so red rat store al nekaj takega :)
navadni 300W napajalniki imajo preveko nihanje napetosti ko pride do obremenitve

zato so neuporabni

provaj v rolanu tel 02/300 1 300
za enmarxe pa v mlacomu
anteci pa so red rat store al nekaj takega :)

krucymucy ::
Pomembno je da, da ven iz sebe kar največ amperaže ... sploh na 3.3V in 5V ... kolega je nekje nabavu 300W z +3.3V 18A na 5V pa 24A  kar je ze precej in zaradi tega tud napetosti ne nihajo ... kosta pa okol 8Jurjev brez DDV!
 kar je ze precej in zaradi tega tud napetosti ne nihajo ... kosta pa okol 8Jurjev brez DDV! 
 kar je ze precej in zaradi tega tud napetosti ne nihajo ... kosta pa okol 8Jurjev brez DDV!
Tukaj imas zelo dober clanek o tem, kaksen napajalnik kupit.

http://www.ocworkbench.com/articles/psu...

Seveda cimvecji W, kar si pac lahko privoscis, pomembno pa je tudi:

+3.3V - minimalno 24A
+5V - minimalno 28A

TCO (total combine output) se pravi zdruzena moc 3.3 in 5 pa bi naj bila okoli 180 do optimalno 220W.
http://www.ocworkbench.com/articles/psu...
Seveda cimvecji W, kar si pac lahko privoscis, pomembno pa je tudi:
+3.3V - minimalno 24A
+5V - minimalno 28A
TCO (total combine output) se pravi zdruzena moc 3.3 in 5 pa bi naj bila okoli 180 do optimalno 220W.

Sem malo okoli klicaro. Edini, res kolko tolko dober napajalnik ima Rolan in sicer Leadman PowerMax-a 400w. Specifikacije so vredu:

+3.3V - 30A
+5V - 28A

TCO - 180W

Cena: 13k SIT.
+3.3V - 30A
+5V - 28A
TCO - 180W
Cena: 13k SIT.

Hubby ::
Ma ja Enermax 300W je 17k, če dodam še 4k dobim zraven v jae še lepo ohišje (feel V od firme Mode com). Razen če nima kdo kej izredno proti modecom (pomojem da svoje napajalnike dajejo v ohišja) bom jaz kr s tem probal, če pa zadeva nebo ok bo pa enermax padu. 

krucymucy ::
Macron power - samo ne vem kje dobi ... ker ma neki ene čudne dobavitelje tud men vse brez davka zrihta!
 tud men vse brez davka zrihta! 
zvitorepec ::
Kaj pa PFC napajalniki - velja zanje tudi tisto o TCO in amperazi? Zanima me kaksno moc potrebujem za XP 1700+ 
HOWGH!
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Kater PSU za hard OC (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kaj kupiti | 31469 (20015) | LittleDevil | 
| » | napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2370 (1730) | Trdi | 
| » | nov napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 2402 (1931) | Boki_ | 
| » | napajalnik (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6409 (5808) | TribesMan | 
| » | Ali bo dovolj moci?!?!?Oddelek: Strojna oprema | 2170 (1534) | Matek |