Forum » Zvok in slika » Podnapisi
Podnapisi
sslazio ::
Slišal sem da je možno z nekim programom spraviti podnapise v film. Ali mogoče kdo ve kako se imenuje program in če deluje?
LP
LP
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
T-h-o-r ::
da spraviš podnapise v film ne rabiš kakšnega posebnega programa
datoteko, v kateri imaš subtitle poimenuj enako, kot je ime filma, in potem ko zaženeš film tudi podnapisi delajo
datoteko, v kateri imaš subtitle poimenuj enako, kot je ime filma, in potem ko zaženeš film tudi podnapisi delajo
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
sslazio ::
Ja to vem da mora biti enako ime filma in podnapisa, vendar sem slišal da lahko z nekim programon daš podnapise v film, pa me zanima kako se ta program imenuje.
LP
LP
dzinks63 ::
Program za dodajanje enega ali več podnapisov hkrati kot pravemu dvd: ConvertXtoDVD
Program za lepljenje podnapisov direkt na film, instaliran mora biti vobsub in ime filma in podnapisa morata biti enaka : WinAVI
Program za lepljenje podnapisov direkt na film, instaliran mora biti vobsub in ime filma in podnapisa morata biti enaka : WinAVI
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako najbolj elegantno predvajati v filme s podnapisi na TVju?Oddelek: Zvok in slika | 5696 (5272) | smacker |
» | [divXvid] podnapise vkodirat v divx (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 24343 (11419) | Alessio983 |
» | Integrirani podnapisiOddelek: Zvok in slika | 7841 (5574) | dzinks63 |
» | stalni podnapisiOddelek: Zvok in slika | 1924 (1779) | Tito |
» | kak dodat podnapise v xvid in divx za zmeraj?Oddelek: Zvok in slika | 1520 (1365) | Dr_M |