Forum » Operacijski sistemi » msn problem
msn problem
oberskitona ::
Naložil sem računalnik na novo, in instaliral msn sedaj pa se nikakor ne
morem vpisat. Vedno mi javi napako in možnost popravila, ko kliknem troubleshoot, se vedno izpišejo vse kljukice razen zadnje wireless in tretje po vrsti IE"s offline setting.
Ali morda ve kdo kaj naj nastavim, prestavim ali spremenim da bo to delovalo ker uninstal pa instal sem že kar nekajkrat sprobal.
Hvala
morem vpisat. Vedno mi javi napako in možnost popravila, ko kliknem troubleshoot, se vedno izpišejo vse kljukice razen zadnje wireless in tretje po vrsti IE"s offline setting.
Ali morda ve kdo kaj naj nastavim, prestavim ali spremenim da bo to delovalo ker uninstal pa instal sem že kar nekajkrat sprobal.
Hvala
šernk ::
isto se dogaja meni zadnji teden...prej je delal normalno... ne sekiram se...sem na ebuddy, če bi mi vsaj emesene delal na XPjih :(
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
oberskitona ::
ja vse naloženo javi napako IE"s offline setting oz. ne naredi kljukice ko daš popravi ne vem kaj je to sem šel pa na drugi računalnik msn naložit pa deluje normalno.
ne vem
karkoli kar bi pomagalo
karkoli kar bi pomagalo
Ali res nihce ne ve kaj bi to lahko bilo
ne vem
karkoli kar bi pomagalo
karkoli kar bi pomagalo
Ali res nihce ne ve kaj bi to lahko bilo
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: oberskitona ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GPS na telefonu ne dela!?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4956 (2698) | Domobrancek |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76235 (16876) | tilinho20 |
» | Nenehna okuženost računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1323 (1079) | jype |
» | Problem domača stran v internet explorerju.Oddelek: Programska oprema | 1332 (1068) | borisk |
» | Direct3D ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 1422 (1200) | Senitel |