Forum » Izdelava spletišč » Postavitev spletne strani - iščem pomoč
Postavitev spletne strani - iščem pomoč
pirat ::
Zdravo,
iščem nekoga, ki bi mi pomagal postaviti dve spletni strani (proti plačilu seveda - lahko na študentsko napotnico ali preko avtorske pogodbe - naročnik bo podjetje).
Obe spletni strani bosta postavljeni na siolovem strežniku, domeni sta različni.
prva spletna stran je namenjena predstavitvi podjetja, vsebovala naj bi:
- cca. 3 - 4 statične strani z osnovnimi informacijami o podjetju,
- eno stran, kjer naj bi potem jaz imel možnost cca. tedensko dopolnjevati z novicami, dodajati nove pdf dokumente, ipd... (torej neke vrste blog sistem)
- en on-line vprašalnik, ki bi po izpolnitvi s strani obiskovalca generiral elektronsko sporočilo z izpolnjeno vsebino in ga poslal na moj mail
- izgled naj bo čimbolj profesionalen, brez animacij, računovodska dejavnost...
druga spletna stran je bolj neke vrste osebni blog - prav tako relativno profesionalen izgled, kjer bi prav tako jaz imel dostop do dnevnega urejanja novih tekstov za objavo, objavo novih .pdf dokumentov, ipd... (tudi neke vrste blog sistem..) tudi brez pretiranih animacij - čim bolj čist in profesionalen videz strani...
Za obe spletni strani je nujno, da imam sam možnost ažurirati prispevke, spreminjati ponudbo, cenike, itd...
Če koga tole delo zanima, naj se mi prosim javi preko PM za dodatne detajle.
lp
iščem nekoga, ki bi mi pomagal postaviti dve spletni strani (proti plačilu seveda - lahko na študentsko napotnico ali preko avtorske pogodbe - naročnik bo podjetje).
Obe spletni strani bosta postavljeni na siolovem strežniku, domeni sta različni.
prva spletna stran je namenjena predstavitvi podjetja, vsebovala naj bi:
- cca. 3 - 4 statične strani z osnovnimi informacijami o podjetju,
- eno stran, kjer naj bi potem jaz imel možnost cca. tedensko dopolnjevati z novicami, dodajati nove pdf dokumente, ipd... (torej neke vrste blog sistem)
- en on-line vprašalnik, ki bi po izpolnitvi s strani obiskovalca generiral elektronsko sporočilo z izpolnjeno vsebino in ga poslal na moj mail
- izgled naj bo čimbolj profesionalen, brez animacij, računovodska dejavnost...
druga spletna stran je bolj neke vrste osebni blog - prav tako relativno profesionalen izgled, kjer bi prav tako jaz imel dostop do dnevnega urejanja novih tekstov za objavo, objavo novih .pdf dokumentov, ipd... (tudi neke vrste blog sistem..) tudi brez pretiranih animacij - čim bolj čist in profesionalen videz strani...
Za obe spletni strani je nujno, da imam sam možnost ažurirati prispevke, spreminjati ponudbo, cenike, itd...
Če koga tole delo zanima, naj se mi prosim javi preko PM za dodatne detajle.
lp
Icematxyz ::
Da tudi jaz mislim da bo ti Wordpress primerna izbira. Potem pa rabiš še gostovanje s php/mysql podporo.
In nekoga boš rabil da ti to vsaj recimo 1 krat na mesec malo "vzdržuje". Naredi varnostno kopijo baze in podobno... Oziroma se lahko naaučiš to delati sam. Ker vrjetno ne bo to nek potrtal z ogromno obiska.
Edino pri ponudbah pazi, če bo avtor sam oblikoval ti izgled strani ali ti bo samo en skin naložil in mastno kasiral.
In nekoga boš rabil da ti to vsaj recimo 1 krat na mesec malo "vzdržuje". Naredi varnostno kopijo baze in podobno... Oziroma se lahko naaučiš to delati sam. Ker vrjetno ne bo to nek potrtal z ogromno obiska.
Edino pri ponudbah pazi, če bo avtor sam oblikoval ti izgled strani ali ti bo samo en skin naložil in mastno kasiral.
vorantz ::
Obe spletni strani bosta postavljeni na siolovem strežniku
Strežniki Telekoma Slovenije podpirajo skriptne jezike, ki bazirajo na MS-platformi, torej le skripna jezika ASP in ISP, ne pa CGI in PHP.
treba to upoštevat
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Uvod v izdelavo spletnih strani (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 275840 (1491) | javor33 |
» | "Oglaševanje" svoje strani kot fizična osebaOddelek: Izdelava spletišč | 5211 (4273) | blackbfm |
» | Izdelava spletne straniOddelek: Izdelava spletišč | 6304 (4309) | Netrunner |
⊘ | mail386Oddelek: Omrežja in internet | 5245 (5065) | CaqKa |
» | Kdo stoji za mail386.com? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 15478 (15478) | Reycis |