Forum » Kaj kupiti » Extigy ali Terratec?
Extigy ali Terratec?
LunKi ::
Malo sem brskal po netu in forumu ter opazil da se extigy v bistvu ne more kosati z Terratecovo DMX 6fire kartico. Zanima me kaj si vi mislite o teh dveh karticah ker jaz nisem povsem prepričan. Vem da mi bo Extigy če ga kupim sližil dobro, moti me edino usb 1.1 in pa najnovejše ugotovitve glede 24/96 (ne)zvoka. Ampak stvar še zmeraj izgleda da je izdelana zelo kvalitetno in z pozlačenimi izhodi...O terratecu vem pa zelo malo tako da če ve kdo kaj več... Aja pa ceno bi tud rabu pls
Jux ::
Nujno kupi terrateca - boljša kvaliteta zvoka, manj latence, man obremenjevanja procesorja.
Sicer pa si kupi zadnji monitor in si preberi mnenja o teh karticah.
Sicer pa si kupi zadnji monitor in si preberi mnenja o teh karticah.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Na koncu sm se odloču za Audigy player ker za ceno ponuja vse, še posebej eax advanced hd, pa 24/96 zvok pa še vse ostalo edin dekodirnik ma software. Aja pa še 1% cpuja pobere. Cena je pa pol manjša od extigija da ne govorim o terratecu(nism sigurn sam tm je pisal 250$ kar je pr nas še velik več, po mojem okol 65k)
.:joco:. ::
Terratec seka. Še bolj Yamaha, še bolj pa Motu...
"Is science true?"
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
You don't get it.
Science is the process of trying to find out what's true.
Sam kakšna je cena?
Aja kaj je razlika med audigy MP3,gamer pa player razn zo da je med playerjem pa mp3jem 10k razlike skoraj???
Aja kaj je razlika med audigy MP3,gamer pa player razn zo da je med playerjem pa mp3jem 10k razlike skoraj???
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Hi-Fi] Zvočne kartice (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 12874 (8762) | OwcA |
» | profesionalni zvok na računalniku (ali vsaj blizu)Oddelek: Kaj kupiti | 2572 (2075) | Manson |
» | 192 ali 256 kbit-na muska ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 8732 (7127) | tha_man |
» | good soundzzzzz!Oddelek: Kaj kupiti | 1078 (902) | Matek |
» | kX SBLive! GonilnikiOddelek: Zvok in slika | 1567 (1281) | KiLLeeY |