Forum » Slo-Tech » Primož, prošnja
Primož, prošnja
Maria ::
Primož, a lahko napopaš še enga smajlija, k bi bla punčka in bi pošiljala lupčka. Se mi zdi, da bi bil ful uporaben
Maria
p.s. Malo romantike ne škodi.
Maria
p.s. Malo romantike ne škodi.
Area_51 ::
Lahko bi obnovili link Kdo SMO, ker tebe Gandalfar ni med tajno policijo vsaj pri meni ne.
Area 51
Jaaaaa, Gandalfar.
Veš, ko mi bo Thomas spet jezno povedal, da spet nimam prav, da bi morala imeti rešitev takrat, ko prvič pogledam v sobo (umski izivi) in ne potem - baba neumna, bi mu poslala lupčka, on bi se pa raznežil in mi vrnil fantka.
Pol bi se pa kr vzela in vsi na Slo-Tech bi bli vabljeni na ohcet
Maria
Veš, ko mi bo Thomas spet jezno povedal, da spet nimam prav, da bi morala imeti rešitev takrat, ko prvič pogledam v sobo (umski izivi) in ne potem - baba neumna, bi mu poslala lupčka, on bi se pa raznežil in mi vrnil fantka.
Pol bi se pa kr vzela in vsi na Slo-Tech bi bli vabljeni na ohcet
Maria
Tomi ::
Hehe, potem pa manjka samo še en smajli z enega drugega foruma, da bo kdo pokazal še kaj drugega.
Sicer pa kiss smilej ni tako napačna zadeva, samo malo velik bi moral biti, vsaj če je tak, kot si ga jaz predstavljam.
Sicer pa kiss smilej ni tako napačna zadeva, samo malo velik bi moral biti, vsaj če je tak, kot si ga jaz predstavljam.
metrodusa.blogspot.com
Sergio ::
neki sm najdu...
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sergio ()
R0K ::
Seržov ta-tretji je najboljši.
Seveda pa mormo najdet tut enga moškega, da bo lohk Thomas lepo vrnu ane.
Seveda pa mormo najdet tut enga moškega, da bo lohk Thomas lepo vrnu ane.
Gandalfar ::
DrSergioDJ: ce mi pa ze S-T daje vse kar rabim in ze zdaj prezivim prevec casa na njem ^_^
Area_51 ::
Kaj pa če bi dali kr vse gor, sej bi bilo super. Izbirali pa bi sami med katerimi hočemo. Probajte, če se bo obneslo pa pustite. Sej tolk je še placa za smijle.
Area 51
Joj kako ste bili pridni
Ja, Sergio, ne vem točno kaj bi, toliko jih je. Ah, že vem......
THOOMAAAAAAS, THOOMAAAAAS, KI SI. PEJT SM, BOŠ LUPČKA ZBRAL. THOMAAAAAS
...
Hm, ni ga. Mogoč mu je pa nerodn. Saj, kar nekajkrat je bil prav prijetno zmeden (a ne gre tak ena pesem?) in mogoč ma pa res slabe izkusnje s puncami, pa lupčkanjem.
Veš kaj, jst bi tvojga tretjega, pa ene par Sfinginih na koncu (da bo v skladu z zdejšnjim imiđem ST). Ampak za Sfingine bo moral tut Thomas potrditi, ker gre pač za klustre med nama al kok že pravi
Elemen_T-ov prvi bo prišel pa prav, ko bova vzeta in bo postal kralj Slo-Techa. Jst pa kraljica. Al nas čakajo lepi časi!!! Me ma, da bi kar novo temo na to prihodnost odprla.
Pozdrav
Maria
Ja, Sergio, ne vem točno kaj bi, toliko jih je. Ah, že vem......
THOOMAAAAAAS, THOOMAAAAAS, KI SI. PEJT SM, BOŠ LUPČKA ZBRAL. THOMAAAAAS
...
Hm, ni ga. Mogoč mu je pa nerodn. Saj, kar nekajkrat je bil prav prijetno zmeden (a ne gre tak ena pesem?) in mogoč ma pa res slabe izkusnje s puncami, pa lupčkanjem.
Veš kaj, jst bi tvojga tretjega, pa ene par Sfinginih na koncu (da bo v skladu z zdejšnjim imiđem ST). Ampak za Sfingine bo moral tut Thomas potrditi, ker gre pač za klustre med nama al kok že pravi
Elemen_T-ov prvi bo prišel pa prav, ko bova vzeta in bo postal kralj Slo-Techa. Jst pa kraljica. Al nas čakajo lepi časi!!! Me ma, da bi kar novo temo na to prihodnost odprla.
Pozdrav
Maria
Matek ::
Hehe, un drugi pa peti v elementovem postu sta taprava, "thomas after getting a kiss"
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poljubljanje ob pozdravu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Problemi človeštva | 25322 (21790) | nevone |
» | Ona - on - mi daš številko? ;) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 10364 (6556) | vrtnyka |
» | Slo-Tech Pywo é Wyno 2003Oddelek: Novice / Obvestila | 3486 (3486) | flipflop |
» | Slo Tech Birthday!Oddelek: Slo-Tech | 1713 (1201) | Tomi |
» | Elite forum (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Slo-Tech | 9994 (7107) | Thomas |