Forum » Pomoč in nasveti » Sobna antena
Sobna antena
buhica1 ::
Rabim nasvet oz. pomoč. Imam namreč ATI TV tuner na compu in sem poskusil priključiti sobno anteno zaradi HRT3, ki bo odklopljena med SP v nogometu (prokleti PRO PLUS). Sliko dobim, vendar ni najboljša. Zanima me, ali bi pomagala druga še ena sobna antena, ki bi jo priključil na vhod te prve (ima namreč tudi antenski vhod). Ta moja naj bi signal ojačevala za nekje okoli 30 db. Vsem vnaprej hvala za nasvete.
gumby ::
hja... načeloma ne bo neke razlike, lahko pa probaš. Bolj pametno bi bilo na tuner priključiti "pravo" anteno, ki je prilagojena za kanal, na katerem je HTV3. Pa anteno postavi čim višje za boljši sprejem (na streho/podstrešje, če lahko).
ToniT ::
Danes sem napol slišal, da ne bodo odklapljali HTV3 - so si premislili.
Tista varianta z anteno pa ni najboljša, ker ne boš pridobil ničesar - samo več dodatnega šuma.
Tista varianta z anteno pa ni najboljša, ker ne boš pridobil ničesar - samo več dodatnega šuma.
branko_bm ::
Drugace pa je htv3 mozno spremljat tudi preko satelita - hotbird...
Sem ravno danes na kartico dajal nove kljuce.
Sem ravno danes na kartico dajal nove kljuce.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVB-TUSB TV USB Dongle ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 4571 (3385) | kontra |
» | DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 58600 (35312) | Alexius Heristalski |
» | Sprejem DVB-T na Philips 32PFL5625HOddelek: Zvok in slika | 993 (932) | bbenci2 |
» | Prosim za par informacij o DVB-TOddelek: Zvok in slika | 956 (780) | kremenko1 |
» | Imam rešitev, kako si bom lahko ogledal prenos nogometa brez bednih komentarjev!Oddelek: Loža | 3255 (2436) | dela |