Forum » Pomoč in nasveti » IRQ sharing
IRQ sharing
Phil ::
Mogoce kdo ve kje lahko spremenim IRQ graficne kartice.
Zdaj si ga deli s štirimi drugimi napravami!! (zvocna...), posledica pa je,
občasno šumenje zvoka, pa k hitrosti to tudi gotovo ne prispeva.
V w2000 je pod device manager spreminjanje virov onemogočeno, v BIOS-u pa te nastavitve ni, ali pa jo jaz ne najdem.
Ali obstaja kakšen program za spreminjanje IRQ-jev v windowsih, alpa kaj nej nardim, da jih bom lahko pod device managerjem spreminjal?
Plata je ASUS-ova A7A266 graficna pa v3.
LP
Zdaj si ga deli s štirimi drugimi napravami!! (zvocna...), posledica pa je,
občasno šumenje zvoka, pa k hitrosti to tudi gotovo ne prispeva.
V w2000 je pod device manager spreminjanje virov onemogočeno, v BIOS-u pa te nastavitve ni, ali pa jo jaz ne najdem.
Ali obstaja kakšen program za spreminjanje IRQ-jev v windowsih, alpa kaj nej nardim, da jih bom lahko pod device managerjem spreminjal?
Plata je ASUS-ova A7A266 graficna pa v3.
LP
- spremenil: Phil ()
Senitel ::
Windows2k dajo avtomatsko vse na isti IRQ (običajno na 11) sam se ne preveč sekirat. Sem nekaj časa nazaj delal celo znanost iz tega, pol sem pa vse ostale kartice ven pobral, pa je bila hitrost še zmeri ista...
McHusch ::
ce hoces v Win2k in XP rocno stelat IRQje tak ko v Win98, med instalacijo, ko ti naklada drajverje stisni F6 alpa F8 (se ne spomnem vec) in pol ti po instaliralo namesto ACPI racunalnika Standard PC in vsaka naprava bo mela svoj IRQ.
aja, se to. ce ne mislis reinstalirat windowsov ne spreminjat tipa racunalnika v Device managerju, razen ce te zanima kak zgleda napis Inaccessible Boot Device ob zagonu
aja, se to. ce ne mislis reinstalirat windowsov ne spreminjat tipa racunalnika v Device managerju, razen ce te zanima kak zgleda napis Inaccessible Boot Device ob zagonu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LPT port karticaOddelek: Strojna oprema | 1452 (1275) | Kr_Edn |
» | Miro Video DC1Oddelek: Zvok in slika | 780 (732) | hanzeljn |
» | Kako spremeniti IRQ v Win2000?Oddelek: Operacijski sistemi | 1001 (918) | Mr.B |
» | IRQ9-ZA ZNORT!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1142 (1005) | zile |
» | Odstranjevanje XP-jevOddelek: Operacijski sistemi | 1249 (1087) | andrej |