Forum » Pomoč in nasveti » Pomanjšana stran v firefoxu?!
Pomanjšana stran v firefoxu?!
bogii ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če mi lahko nekdo pomaga pri sledečem problemu: določena internetna stran mi povzroča težave (uporabljam firefox). Problem pa je, da so se kar naenkrat vse slike in tudi pisave (pač vse) pomanjšale (samo na tej strani). Ni problem v fontu, ker mi vse pomanjša, kot da bi imel nekje naštimano za to stran fit to page ali kaj podobnega. Je imel že kdo podobne težave oziroma ali mi lahko kdo pomaga?
Hvala in lep pozdrav.
Zanima me, če mi lahko nekdo pomaga pri sledečem problemu: določena internetna stran mi povzroča težave (uporabljam firefox). Problem pa je, da so se kar naenkrat vse slike in tudi pisave (pač vse) pomanjšale (samo na tej strani). Ni problem v fontu, ker mi vse pomanjša, kot da bi imel nekje naštimano za to stran fit to page ali kaj podobnega. Je imel že kdo podobne težave oziroma ali mi lahko kdo pomaga?
Hvala in lep pozdrav.
Highlag ::
CTRL + scroll ali pa View/zoom reset ...
Never trust a computer you can't throw out a window
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Glavobol ter računalnikOddelek: Loža | 3228 (2740) | demon#666 |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76330 (16971) | tilinho20 |
» | windows 7 - no internet accessOddelek: Operacijski sistemi | 3724 (2444) | xxxgeekxxx |
» | Gta san andreas multy playerOddelek: Igre | 12409 (3921) | matko12 |
» | Prosim če mi gdo lahko pomaga TOSHIBA GEFORCE FX 5600 go ???? DRIVER ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1026 (910) | dj_zupy |