Forum » Omrežja in internet » Mrezna @ ADSL
Mrezna @ ADSL
Tr0n ::
Verjetno je to ze bilo premleto (SEARCH FOR FUCK SAKE?!?!) ampak here we go again :).
Katero mrezno priporocate za ADSL? Zanima me predvsem mnenje tistih, ki ga ze imate, torej prakticne izkusnje.
Katero mrezno priporocate za ADSL? Zanima me predvsem mnenje tistih, ki ga ze imate, torej prakticne izkusnje.
PaJo ::
Tocno tko bilokatera mrezna karta bo ok
Sicer pa saj se hitro nebos imel ADSL-ja
Sicer pa saj se hitro nebos imel ADSL-ja
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Tr0n ::
Tocno tak kot si reko.
----------------
Pozdravljeni,
Po mojih podatkih je ta stevilka vezana na telefonsko centralo Race, katera po podatkih Telekoma Slovenije ni v planu za letosnje leto.
V SiOL-ovem interesu je, da se infrastruktura, ki omogoca ADSL tehnologijo, cim hitreje razsiri po celotni Sloveniji. Faza razsiritve ADSL-a v manjsa mesta je odvisna predvsem od zanimanja na doloceni centrali in nam ni znana. O moznosti priklopa se lahko pozanimate tudi na lokalni enoti Telekoma Slovenije (Telekom Kranj).
Vsekakor vas (v kolikor se seveda se niste), vabimo, da vase podatke pustite na strani http://adsl.siol.net/ in takoj, ko bo ADSL na vasi telefonski stevilki mozen Vas bomo o tem obvestili
----------------
DOOOOOOOOOOH! MARS!
----------------
Pozdravljeni,
Po mojih podatkih je ta stevilka vezana na telefonsko centralo Race, katera po podatkih Telekoma Slovenije ni v planu za letosnje leto.
V SiOL-ovem interesu je, da se infrastruktura, ki omogoca ADSL tehnologijo, cim hitreje razsiri po celotni Sloveniji. Faza razsiritve ADSL-a v manjsa mesta je odvisna predvsem od zanimanja na doloceni centrali in nam ni znana. O moznosti priklopa se lahko pozanimate tudi na lokalni enoti Telekoma Slovenije (Telekom Kranj).
Vsekakor vas (v kolikor se seveda se niste), vabimo, da vase podatke pustite na strani http://adsl.siol.net/ in takoj, ko bo ADSL na vasi telefonski stevilki mozen Vas bomo o tem obvestili
----------------
DOOOOOOOOOOH! MARS!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | t2, optika 10/10 za ceno 1/1 od 1.10.07 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 16734 (9803) | Sergio |
» | Volja ADSL (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12294 (6462) | angus255 |
⊘ | T-2 (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 89013 (46733) | T-2 Info |
» | Adsl - v našem kraju sploh ne nikoliOddelek: Omrežja in internet | 2390 (1392) | JeRcO |
» | ADSL URADNE SIOL CENE (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5757 (4196) | Reso |