» »

Prekleta O.Š

Prekleta O.Š

1
2
»

Engineer_ ::

potem bodi pravi brat in napiši izmišljena imena in to je to. potem pa jo pelji na sladoled in v kino in smo rešili problem.

Za več kot od dedka naprej pa pač ne veš, zaradi vojne. So bili pod italijo, ki je razbila družino, blablablablabla, naloga napisana.

Ti kot tak, pa ji vseeno lahko razložiš kakšne prednike ima, kdo so in kje so živeli. TO je namreč glavni namen naloge, dojami že to.

Zgodovina sprememb…

hojnikb ::

@OP
Mislim, da bo treba it nazaj v osnovno šolo in raziskat kaj je _družinsko_ drevo :)
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Pithlit ::

goldenratio je izjavil:

OK...potem pa vsi tukaj napišite v koliko m2 živite, koliko porabite kW na mesec, in zraven še napišite vaše družinsko drevo :)...... dajte, saj je to dobro za vas kajneda? če pa vse to že poznate do nule potem, pa povejte kako vas je to O:Š naučila

120m² (gurs in durs to vesta - ti bi pa tudi, sam na gurs je treba odklikat)
cca 8.5kW/mesec (elektro to ve bolje kot jaz, zelo verjetno tudi durs)
moja mati je Slavica, moj foter je Marjan (obema bi se z največjim veseljem odpovedala... pa mi zakoni tega ne dopuščajo, baje)... nona po mamini strani je bila Marija... za nonota ne vem. Nono po fotrovi strani je Alfonz, za njegovo ženo ne vem. Kar je starejše, nimam pojma. Pa kljub temu da je bila mama rojena v Novem Sadu (vojvodina... ne kranjska) je 'klena' slovenka.

A me je česa sram? Niti ne.

OŠ me je pa naučila meriti površine (120m²), brati podatke (električni števec) ter risati diagrame (družinsko drevo).

Še kaj?
Life is as complicated as we make it...

Invictus ::

einstein :P je izjavil:

goldenratio je izjavil:

spajdrmen je izjavil:

aja avtor teme; tle med g33ki ne moreš dobit pametnih nasvetov iz socialnega oz. resničnega življenja... poišči kakšen normalni splošni forum, boš dobil velik pametnejših in resnejših odgovorov po možnosti iz stroke.

sem dojel

med.over.net

...

To je šele psiho forum ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

še primer družinskega drevesa, ker op očitno ne ve kaj to je:

vidiš? ne piše kdo je gej, kdo je naredil samomor in kdo je imel gonorejo. Niti ne piše kdo je bil nacist in kdo bosanc. preprosto družinsko drevo je.

vidim pa, da imaš dosti predsodkov in te je strah da bo učiteljica nekaj preveč izvedela in vas obsojala.

Zgodovina sprememb…

Pithlit ::

Mipe je izjavil:

In kaj, če ima otrok dve mami, eno babico in tri dedke?

A je kaj narobe s tem? Ti lahko na svojem primeru povem da to vedo vsi na šoli moje tamale... brez tega famoznega družinskega drevesa. Eni se pač ne sramujemo tega kar smo.
Life is as complicated as we make it...

goldenratio ::

Saj ni važno vi pišite, kar hočete in pojdite nazaj za računalnik.....pa zaklen to temo admin

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: hojnikb ()

kako tipična reakcija človeka s predsodki, ki užaljeno odkoraca proč ko se ljudje ne strinjajo z njim.

predlagam: http://www.bibaleze.si/forum?topic_id=5...
Tu so bolj čustveni, manj inteligentni. Bodo morda zagnali vik in krik, namesto da bi napisali izmšljeno družinsko drevo.

Zgodovina sprememb…

Meizu ::

goldenratio je izjavil:

Še nekaj, pred mojo sestro NIKOLI ne reagiram agresivno ali učiteljivo žalim....... ampak lepo povem, da se pač ne strinjamo. Ne razumem nekatere vaše reakcije, kot da teh izkušenj nimate

Glede na tvoje zgornje komentarje sem po hitrem postopku dobil občutek, da bi se rad nad svojo sestro igral starša, pa čeprav brez kakršnihkoli izkušenj in to z nekim avtoritarnim načinom vzgoje.

zee ::

Zgolj izpolnjujem zeljo OP-ja.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Mipe ::

Pithlit je izjavil:

Mipe je izjavil:

In kaj, če ima otrok dve mami, eno babico in tri dedke?

A je kaj narobe s tem? Ti lahko na svojem primeru povem da to vedo vsi na šoli moje tamale... brez tega famoznega družinskega drevesa. Eni se pač ne sramujemo tega kar smo.

Lepo to. Kaže, da se časi res spreminjajo... za časa, ko sem jaz še gulil šolske klopi, so namreč čudno pogledali tistega, ki se takrat, ko si moral pripeljat svoje starše, pripeljal dva moška.

Sedaj... no, najbrž bi samo učiteljica videla in profesionalno zadržala opazke zase. Naloga opravljena, sedi pet. Če pa otrok pokaže sošolcem in jim začne pojasnjevati "Ta je pa moja mama..." "In tale?" "Moja druga mama!"

Ne vem, kako današnji otroci gledajo na take teme.
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Norija okoli osebne genomike je izgubila zagon

Oddelek: Novice / Ostale najave
228113 (5672) louser
»

My Heritage DNK test (strani: 1 2 )