Forum » Pomoč in nasveti » Inetel Settle MB
Inetel Settle MB
1309976 ::
Zdravo!
A ve kdo za kakšen dober link, kjer bi lahko dobil najnovejši firmware in informacije o max. možnosti podpore cpu, ki jo ima zgoraj omenjena plata...sem se odločil da bom probal s konektorjem za slot in moram vedeti kakšen procesor še gre gor...
LP
A ve kdo za kakšen dober link, kjer bi lahko dobil najnovejši firmware in informacije o max. možnosti podpore cpu, ki jo ima zgoraj omenjena plata...sem se odločil da bom probal s konektorjem za slot in moram vedeti kakšen procesor še gre gor...
LP
DeLonghi ::
sem imel eno leto nazaj iste probleme...tezko dobiti informacije in driverje za to plato
v glavnem obstajata dve verzije te plate..prva generacija dela samo do 333 druga pa ima nov bios do tam okol 500
v glavnem obstajata dve verzije te plate..prva generacija dela samo do 333 druga pa ima nov bios do tam okol 500
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cenitev starodobnikaOddelek: Na cesti | 2427 (1978) | Unknown_001 |
» | web-register-slovenia ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 4106 (2323) | Matev |
» | htc one sOddelek: Mobilne tehnologije | 3660 (2806) | Jakob592 |
» | Kvaliteta visoke ločjivosti s ploščka DVD (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 7363 (4680) | _Enterprise_ |
» | Teorija informacije - vesolje je program (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 9694 (6616) | Saladin |