Forum » Izdelava spletišč » Layout table border
Layout table border
Hoden ::
Pozdravljeni. Imam en problem. Z Dreamweaverjem izdelujem eno preprosto html stran. Sicer sem v izdelovanju spletišč novinec in nimam veliko izkušenj. Stran sem postavil z pomočjo layout tabel. In sicer sem uporabil eno glavno - 770x916 - potem pa vanjo postavil še več takih tabel. Problem nastane sedaj ko hočem rob zunanje tabele odebeliti. Ko nastavim border v prvi vrstici dela programa ki skrbi za izgled tabele na recimo 2 piksla mi odebeli robove vseh layout tabel. Zanima me na kakšen način bi lahko odebelil samo robove zunanje tabele. Na spodnji povezavi prilagam še del kode.
KODA
LP
KODA
LP
tempoFlow ::
Ko postaviš border="2" na zunanji tabeli, to ne pomeni samo zunanje tabele, ampak rob po vseh celicah te tabele. To lahko rešiš z uporabo CSS. V tabelo daš namesto border="2" style="border-style:solid;border-width:2px".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse, kar ste si želeli vprašati o CSS, pa si niste upali. (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Izdelava spletišč | 345023 (4160) | sunniegoldie |
» | JqueryOddelek: Izdelava spletišč | 1798 (1522) | mk818764 |
» | CSS dimenzije in pozicijeOddelek: Izdelava spletišč | 1344 (1072) | marjan_h |
» | Nekaj v zvezi z HTML in PHP-jemOddelek: Izdelava spletišč | 1703 (1341) | rokpok |
» | Dreamweaver in tabelaOddelek: Izdelava spletišč | 1364 (1251) | veteran |