Forum » Omrežja in internet » ericsson?
ericsson?
R0K ::
Hmm. Ktere slikce zdj ti misliš?
Tiste k jih maš v meniju Moj Slike (k jih lohk tut sam rišeš) al ktire druge?
Ker tiste močno dvomim, da jih boš kje dobil, ker se niso ravn prijele (EMS) ...
Drgač. A mogoč bilokdo tle kakšno .gif animacijo, ki nebi bla preveč požrešna z barvami in bi bila v velikosti od 101x80 in manj? Da si ji dam na mobitel za ohranjevalnik?
Hvala!
Tiste k jih maš v meniju Moj Slike (k jih lohk tut sam rišeš) al ktire druge?
Ker tiste močno dvomim, da jih boš kje dobil, ker se niso ravn prijele (EMS) ...
Drgač. A mogoč bilokdo tle kakšno .gif animacijo, ki nebi bla preveč požrešna z barvami in bi bila v velikosti od 101x80 in manj? Da si ji dam na mobitel za ohranjevalnik?
Hvala!
bigbug ::
tiste za v moje slike!pa da bi se ji dalo poslati z interneta,ker nimam kabla za povezavo mobitela z racunalnikom!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Četudi ga ne uporabljate, Facebook pozna vaše prijatelje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 53188 (46726) | BaToCarx |
» | Google ponuja iskanje v realnem časuOddelek: Novice / Omrežja / internet | 4553 (3590) | Looooooka |
» | Instalacija win XP na prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2091 (1834) | c00L3r |
» | dekleta na forumu? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5043 (3922) | Klemenn |
» | A si kdo upa pokazat svojo faco? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 5117 (3040) | alesrosina |