Forum » Pomoč in nasveti » Problem z radeonom 8500
Problem z radeonom 8500
dolenc ::
Imam grafično club-3d ati radeon 8500 in imam z njo probleme.Ko igram igre ali uprorabljam programe ki uporabljajo 3d pospeševanje(3d studio mark) mi računalnik zmrzne. Vse se ustavi, slika se spaca, ponavadi se ponavlja zvok zadne sekunde in računalnik lahko samo resetiram. Problem sem sicer rešil tako da sem znižal ferkvenco jedra iz 275mhz na 231mhz. Predvideval sem da se jedro preveč greje in sem kupil hladilnik crystal orb. Ista stvar, nč ne pomaga. Driverje sem probov že vse vrste pa tud nč. Pisal sem tudi na club-3d pa nisem dobil odgovora. Probov sem tudi s flashanjem biosa na retail pa spet ni bilo nič. Prosim POMAGAJTE!!!
frudi ::
podobna tema, verjetno imaš isti problem.
priporočilo: zamenjaj napajalnik
priporočilo: zamenjaj napajalnik
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Kako to miseš da bi zamenov napajalnik? Misliš da ma radeon premal toka? Zdej mam napajalnik 200w. Probov sem z radeonom neko foro da se mu poveča voltažo in je blo še slabš ko prej,tako da maš lahko celo prov. Si mel ti isti problem? Radeona sem posodu kolegu in je mel isto sranje s kartico. Če veš kaj bi blo opiš bolj na podrobno.
frudi ::
verjetno nisi opazil, da sem ti v prejšnjem odgovoru podal link do topica v tem istem oddelku o tem istem problemu :)
zato ti tukaj dajem še enkrat isti link: -=> KLIKNI SEM <=-
zato ti tukaj dajem še enkrat isti link: -=> KLIKNI SEM <=-
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)
Sumo ::
Ne razumem kako lahko folk se vedno misli da bodo z 200W napajalniki lahko poganjali najnovejse graficne kartice in procesorje...
DEDA MRAZ ::
Najboljša rešitev je da zamenjaš napajalnik, itak niso dragi, vsekakor pa je to trajna naložba!
P.S. - si že slišu za vezavo dveh napajalnikov. ( tud na slo-techovi strani)
P.S. - si že slišu za vezavo dveh napajalnikov. ( tud na slo-techovi strani)
Link sem opazu čeprav sekundo prepozno ko sem poslal sporočilo. Nisem ravno neki super strokovnjak za te stvari ampak kaj ma napajalnik zveze s kartico(to sem hotu da mi kdo razloži). Vi ki to berete in veste za kaj se gre se mi najbrš smejete ampak vseeno, če se komu da to razlagat naj razloži, ker me res zanima.(ne res ne vem zakaj se gre)
VASkO ::
ka ima zveze? ti jaz povem kaj ima zveze.
kaj te mislis, da kartica dela na zrak? rabi elektriko in za normalno delovanje stabilno napajanje, ki pa ga tvoj napajalec ni zmozen!
kaj te mislis, da kartica dela na zrak? rabi elektriko in za normalno delovanje stabilno napajanje, ki pa ga tvoj napajalec ni zmozen!
Zakaj mi pol dela če znižam frkvenco na 231mhz. Porab takrat kej manj elektrike? VEM DA NE DELA NA ZRAK!! Bo 250w napajalnik dost?
-Notalent- ::
Si nor 200W napajalnik je prešvohen za takšno grafično!
ZAMENJAJ NAPAJALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZAMENJAJ NAPAJALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ATI Radeon HD3870 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Strojna oprema | 28408 (18347) | smarty |
» | GeForce 8800 GTS 320mb za 340eurov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 14368 (8255) | TechBeats |
» | grafična - insufficient powerOddelek: Zvok in slika | 1212 (979) | promocija |
» | Katero grafično kartico naj kupim? Ne kupovat Nvidie 7600gs!Oddelek: Kaj kupiti | 2465 (1679) | Raffaello |
» | 3DMark 2005 rezultat. Prenizek?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1949 (1410) | aco111 |