Forum » Programska oprema » hitrost extractanja .rar,.zip,...
hitrost extractanja .rar,.zip,...
Bananajoe ::
mene pa zanima kok hitr vm extracta kkšne fajle npr. 350 mb al pa 700 mb velike. jest uporabljam 7zip program in mi hitrost extractanja kaže vedno okol 5000 kb/s (~ 5 mb/s). mam pa disk v prenosniku s 4200 obrati, pa me zanima kakšne so kej razlike ker men se zdi da je moj disk ful počasen.hvala za odgovore
Tr0n ::
7zip je eden izmed bolj pocasnih extracterjev.
Primer 2 GB .zip datoteka, ki sem jo teden dni nazaj extractal:
7zip - 22 minut
Winrar - 7 minut
Primer 2 GB .zip datoteka, ki sem jo teden dni nazaj extractal:
7zip - 22 minut
Winrar - 7 minut
pol predlagaš da prešaltam na winrar? a kej mogoče veš kako hiter je winzip (predvidevam da približno enako kot winrar)?
Tr0n ::
Ze dolgo nisem WinZIPa uporabljal, ampak po mojem bi moral bit kr hiter.
Pac instaliraj, probaj in primerjaj rezultate.
Pac instaliraj, probaj in primerjaj rezultate.
ok tr0n hvala za pomoč, sm naredu teste in ugotovu da je winzip najhitrejši, lahko zaprete temo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaklepanje datotek na USB ključuOddelek: Pomoč in nasveti | 5362 (3564) | Stari89 |
» | Stiskanje datotek (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12208 (6418) | Oberyn |
» | BSA izdala letno poročilo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 13475 (10493) | opeter |
» | CD prostega programja za WindowsOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 3734 (3734) | mspiller |
» | Test stiskalnih programovOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2202 (2202) | undefined |