Forum » Loža » osebni prevzem na gambit trade
osebni prevzem na gambit trade
šernk ::
no preko enaa.com želim naročiti dvojne slušalke katere me pridejo skupaj stati dobrih 32€, kot kaže tega ne morem osebno prevzeti pri njih in mi na vsak način hočejo zaračunati 7€ za pakiranje in dostavo
zakaj pri nekaterih stvareh osebni prevzem ni mogoč? :S
edit: preveril sem pogoje za brezplačno dostavo:
Stroški pakiranja in dostave enega izdelka na naslov v Sloveniji znašajo 3,5 €. Večinoma pa bo Božiček naročila, ki jih bomo prejeli do 30.12.2008, dostavljal tudi brezplačno, in sicer:
* večino izdelkov iz oddelkov Računalništvo, Foto, Avdio/Video, Microsoft, Moj dom, Knjige, Šport, Zdravje in lepota, Conrad in Birooprema, katerih vrednost samostojno ali skupaj znaša več kot 20,00 € (kar bo razvidno iz obračuna v postopku nakupa)
* vse dodatne enake izdelke (če torej naročite dva ali več enakih izdelkov, bomo zaračunali le stroške pakiranja in dostave prvega izdelka)
* vse dodatne izdelke, ki jih lahko pakiramo in dostavimo skupaj s prvim izdelkom (kar bo razvidno tudi iz obračuna v postopku nakupa)
* tiskane fotografije v vrednosti nad 28,79 €
ne mi reči da ravno slušalke izpadejo it tega...ker mi vztrajno računa 7€ za dostavo...
zakaj pri nekaterih stvareh osebni prevzem ni mogoč? :S
edit: preveril sem pogoje za brezplačno dostavo:
Stroški pakiranja in dostave enega izdelka na naslov v Sloveniji znašajo 3,5 €. Večinoma pa bo Božiček naročila, ki jih bomo prejeli do 30.12.2008, dostavljal tudi brezplačno, in sicer:
* večino izdelkov iz oddelkov Računalništvo, Foto, Avdio/Video, Microsoft, Moj dom, Knjige, Šport, Zdravje in lepota, Conrad in Birooprema, katerih vrednost samostojno ali skupaj znaša več kot 20,00 € (kar bo razvidno iz obračuna v postopku nakupa)
* vse dodatne enake izdelke (če torej naročite dva ali več enakih izdelkov, bomo zaračunali le stroške pakiranja in dostave prvega izdelka)
* vse dodatne izdelke, ki jih lahko pakiramo in dostavimo skupaj s prvim izdelkom (kar bo razvidno tudi iz obračuna v postopku nakupa)
* tiskane fotografije v vrednosti nad 28,79 €
ne mi reči da ravno slušalke izpadejo it tega...ker mi vztrajno računa 7€ za dostavo...
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.
- spremenil: šernk ()
NavadniNimda ::
Preveri pri Nakupovanje.net ali pa pri Mimovrste.com
Nekateri produkti pridejo direkt od dobavitelja, Enaa ti samo provizijo zaračuna.
Nekateri produkti pridejo direkt od dobavitelja, Enaa ti samo provizijo zaračuna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: NavadniNimda ()
All ::
tut jest meu že to bolečo izkušnjo z njimi...in pol še lovit dostavljalca......ker ne pošiljajo prek pošte ampak interevrope..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ebay carina iz ZDA (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 34307 (3095) | Nesta |
» | Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 52434 (33256) | PoStrah |
» | Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 175841 (160671) | zoot |
» | Pomoč pri nakupuOddelek: Loža | 1264 (1012) | bluefish |
» | Izbira dveh terabajtnih diskovOddelek: Kaj kupiti | 1749 (1213) | mmmato |