» »

Pomoč pri nakupu

Pomoč pri nakupu

world ::

Živjo

Stvar je taka.Jst nameravam moji dobri prijateljici kupiti nekaj za rojstni dan.Stvar sem že dobil na internetu, ter takoj oddal naročilo.Tule pa se je zalomilo.Namreč, moral bi imeti paypal račun da to stvar plačam.Jst sm mislil, da se stvar plača po prejemu na pošti, tako da ne razumem točno zakaj bi moral še tam plačati.Tako da prosim če mi lahko kdo stvar obrazloži, ter si uzame par minutk časa.

Kupiti sem nameraval ta izdelek: http://www.cutecarcustoms.co.cc/product...

Če je slučajno kdo tako prijazen, da bi lahko pomagal naj se mi javi na :

tadej555@gmail.com

hvala
You Have Not Lived, Until You've Found Something Worth Dying For!

Dr_M ::

Kaj ti mislis, da iz tujine lahko placas po prevzemu?
Ja malo morgen.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

LapD ::

Hja tujina in plačilo ob povzetju pač ne gresta skupaj. Lahko plačaš prek paypala lahko direkt s kreditno kartico, za te namene je super Visa Electron.

edit: no dejansko na tej strani kolikor vidim sprejemajo samo plačila prek paypala... Si bo treba tam odpret račun ;)
web&motion designer

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LapD ()

bluefish ::

Če nima opcije plačila s PayPalom ali kreditno/debetno kartico, potem poskusi kontaktirati trgovino in se dogovoriti za bančno nakazilo.

Sicer pa bi se najbrž tale zadevščina oz. vsaj nekaj podobnega našla tudi pri nas.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

A tko je ta stvar.Hehe, mal zakomplicirano kot sm mislu ! Zakaj pa se nebi dalo plačat po povzetju ?

Sicer pa bi se najbrž tale zadevščina oz. vsaj nekaj podobnega našla tudi pri nas.

Če mi kdo dobi vn to pri nas, mu še njemu kupim darilo, častna!
Samo nej se javi tisti, ki bi mi lahko to zrihtal

Zakaj pa se nebi dalo plačat po povzetju ?
Jah, predstavljaj si, da podjetje iz tujine plača pakiranje in dostavo, potem pa zadevo kupec zavrne - sploh pogosta praksa pri nas na "Balkanu".

Zakaj pa se nebi dalo plačat po povzetju ?
Jah, predstavljaj si, da podjetje iz tujine plača pakiranje in dostavo, potem pa zadevo kupec zavrne - sploh pogosta praksa pri nas na "Balkanu".

Zakaj bi zavrnil nekaj kar naročiš ?

Zakaj bi zavrnil nekaj kar naročiš ?
Nekateri se premislijo, spet drugi najdejo za cel € cenejše v drugi trgovini,...
Vem, ni logično, ampak se pojavlja.

Torej povem tako.Če je kdo tako prijazen tukaj, da bi kupil tole stvar seveda vpiše vse moje podatke in to, da pride meni domov, ter mu jst njemu nato dam denar v roko, bi šlo ?

LapD ::

Pa sej ni tolk komplicirano. Vprašaj jih kot je bluefish rekel če ti naredijo predračun, da boš plačal z nakazilom (bank wire transfer)
web&motion designer

Čak mal! Jst ne obvladam tolk angleščine in teh bančnih zadwev, zato me je malo strah use skupaj delat na lastno roko.Ravno zato sem se obrnil sem, da vidim če je kdo pripravljen to storiti zame.Seveda mu bi denar, ki ga je porabil vrnil 100% !

Menda znaš skupaj spraviti eno simple vprašanje o tem, če omogočajo bank wire transfer?

Ja sam jst nism polnoleten in nočem neki ustvarjat s temi bančnimi karticami gesli itd.

Greš na banko in s podatki, ki jih prejmeš od trgovine zatežiš referentki na okencu, ki izpolni ustrezen obrazec, ti daš gotovino in to je vsa umetnost.

Kakšne podatke prejmem ?

Pa dejte, sm lepo prašal če je kdo od vas pripravljen to storiti ?

Samo ja al ne.

hvala lepa

Mogoče kdo vsaj ve, če se da dobit tudi v sloveniji kakšen podoben izdelek ? o0z. isti

McHusch ::

avtorju teme:

Love makes of the wisest man a fool ... (Moritz G. Saphir)

ps: glej zasebna sporočila. :)

Sem videl ;)

Gwanaroth ::

Jaz imam verified PayPal acc. in ti lahko to stvar kupim. Seveda prej tvoje nakazilo na moj račun.
Lights often keep secret hypnosis..

blackbfm ::

Pomoje je tako malenkost brezveze naročat iz tujine..sploh pa je vprašanje kok časa rabi potem do Slovenije. Pejt v neko trgovino in izberi nekaj, nevem kaj tok kompliciraš. Ali pa prek neta naroči od kakšne slovenske trgovine.

Pomoje je tako malenkost brezveze naročat iz tujine..sploh pa je vprašanje kok časa rabi potem do Slovenije. Pejt v neko trgovino in izberi nekaj, nevem kaj tok kompliciraš. Ali pa prek neta naroči od kakšne slovenske trgovine.

Pa kje je u sloveniji kaka trgovina,kjer prek spleta prodaja take izdelke oz.podbne, kot je ta ?

blackbfm ::

Na google vpiši: darila

bsslo ::

Imam odprt paypal račun pri katerem nisem še vnesel številke računa kreditne kartice (in tudi ne nameravam, ker je nimam).

Vidim, da lahko nekdo, ki že ima paypal račun, nakaže na mojega vsoto do 100EUR. Zanima me ali lahko jaz kupim in plačam izdelke na ebayu, čeprav nimam vnešene št. računa kreditne kartice?

Lp

Dokler imaš na PayPal računu denar lahko zapravljaš.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
817137632 (17596) igi82m
»

paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
14418233 (9437) amacar
»

ebay.de način plačila

Oddelek: Loža
4612983 (4583) vilonja
»

na kateri spletni strani iz tujine plačaš izdelek ob prevzemu?

Oddelek: Kaj kupiti
334171 (3349) bdoxx
»

Nakup knjige "po povzetju" iz tujine

Oddelek: Loža
112343 (2186) Tear_DR0P

Več podobnih tem