Forum » Kaj kupiti » nakup Televizije Philips/Panasonic Usb HDMI itd
nakup Televizije Philips/Panasonic Usb HDMI itd
jozekuch ::
Kupujem TV:
(priklopil jo bom preko računalnika
+ satelitska antena)
Imam dve možnosti (spodaj opisujem razlike, ki sem jih opazil):
1.
Panasonic TX32LE8PS
Kontrast: 8.000:1
2 x HDMI vtičnici
0 x USB
2.
Philips 32PFl5403D/12
Kontrast: 30.000:1
4 x HDMI vtičnice
1 x USB
Prosim za komentar. (kontrast, HDMI, USB).
(priklopil jo bom preko računalnika
+ satelitska antena)
Imam dve možnosti (spodaj opisujem razlike, ki sem jih opazil):
1.
Panasonic TX32LE8PS
Kontrast: 8.000:1
2 x HDMI vtičnici
0 x USB
2.
Philips 32PFl5403D/12
Kontrast: 30.000:1
4 x HDMI vtičnice
1 x USB
Prosim za komentar. (kontrast, HDMI, USB).
MaRe
- premaknil iz Zvok in slika: podtalje ()
jozekuch ::
Ali so tole 3 različne stvari:
HD ready
Pixel plus HD
Full HD
Kaj pomeni Pixel Plus HD?
Ali spada v to kategorijo?
HD ready
Pixel plus HD
Full HD
Kaj pomeni Pixel Plus HD?
Ali spada v to kategorijo?
MaRe
djordjevic ::
HD ready pomeni, da je tv zmožen prikazati sliko do 720 vrstic.
Pixel plus HD je prva, vstopna kategorija procesorja, ki izboljša sliko. Ni bog ve kaj. Posezi po tv-ju, ki ima vsaj pixel plus 2 ali 3 hd, če možno perfect pixel.
Full HD pomeni, da tv zmore prikazati največjo možno resolucijo - 1080p oziroma 1920 x 1080 vrstic.
Toliko, na kratko.
Pixel plus HD je prva, vstopna kategorija procesorja, ki izboljša sliko. Ni bog ve kaj. Posezi po tv-ju, ki ima vsaj pixel plus 2 ali 3 hd, če možno perfect pixel.
Full HD pomeni, da tv zmore prikazati največjo možno resolucijo - 1080p oziroma 1920 x 1080 vrstic.
Toliko, na kratko.
No grave is deep enough to keep us in chains.
korelem ::
Pixel plus HD je v bistvo ime za video procesor v Philipsovih TVjih, tako kakor npr. Bravia pri Sonyjih, XD Engine pri LGjih itd....
Glede tvojih primerov mi na papirju boljši izgleda Philips, ima pa tudi en HDMI več, kakor tudi USB, kar je priročno za ogled slik in pri posodobitvah firmwarea.
Pa tudi oblikovno je svetlobna leta pred Panasonicom...
Glede tvojih primerov mi na papirju boljši izgleda Philips, ima pa tudi en HDMI več, kakor tudi USB, kar je priročno za ogled slik in pri posodobitvah firmwarea.
Pa tudi oblikovno je svetlobna leta pred Panasonicom...
Balandeque ::
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.
the chicken was involved - the pig was committed.
Okapi ::
Poguglaj za 15 m HDMI, sem skoraj prepričan, da se dobi kaj za okoli 50 € s poštnino (glede na to, da je na www.solo.si 10 metrski 27 €).
Načeloma si lahko kabel tudi sam narediš, ampak HDMI konektorjev ne boš dobil (zadeva je patentirana in se za izdelavo kablov plačuje licenca), konektorje DVI, primerne za sam-svoj-mojster izdelavo, pa bi se verjetno dalo dobiti. Za kabel uporabiš cat5.
Na netu najdeš tudi nasvet, da kratek HDMI kabel prerežeš in "podaljšaš", za uspeh pa ne garantiram:-))
O.
Načeloma si lahko kabel tudi sam narediš, ampak HDMI konektorjev ne boš dobil (zadeva je patentirana in se za izdelavo kablov plačuje licenca), konektorje DVI, primerne za sam-svoj-mojster izdelavo, pa bi se verjetno dalo dobiti. Za kabel uporabiš cat5.
Na netu najdeš tudi nasvet, da kratek HDMI kabel prerežeš in "podaljšaš", za uspeh pa ne garantiram:-))
O.
djordjevic ::
Jaz sem pred precej časa naročil 10-metrskega z enega levega sajta (niti približno se ne spomnim - dišalo je po konradu) in sem dal s poštnino dobrih 10 evrov.
No grave is deep enough to keep us in chains.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novi Tv LED LCDOddelek: Zvok in slika | 1239 (964) | AapocalypseE |
» | Prosim za nasvet: Philips 37PFL7605H LCD LEDOddelek: Kaj kupiti | 3513 (3443) | trnvpeti |
» | Nov Philips-ov LCD TVOddelek: Zvok in slika | 6548 (3715) | klemen91 |
» | Nakup novega TV-jaOddelek: Zvok in slika | 3414 (2831) | veliki_bos |
» | [TV] CRT oz. katodni televizorji (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 38196 (20639) | mrheker |