Forum » Kaj kupiti » Prenosnik CoreDuo ali Core2Duo
Prenosnik CoreDuo ali Core2Duo
drejc87 ::
Pozdravljeni!
Odločam se za nakup prenosnika do cene nekje 650€. Zanima me kakšna je sploh dejanska razlika med CoreDuo in Core2Duo. Sicer nisem preveč zahteven glede prenosnika, vendar kljub temu. Rad bi pa odigral včasih tudi kako igro. Ali so tiste grafične Ati radeon HD 3430 256MB dobre ?
Kaj priporočate?
HVALA!
Odločam se za nakup prenosnika do cene nekje 650€. Zanima me kakšna je sploh dejanska razlika med CoreDuo in Core2Duo. Sicer nisem preveč zahteven glede prenosnika, vendar kljub temu. Rad bi pa odigral včasih tudi kako igro. Ali so tiste grafične Ati radeon HD 3430 256MB dobre ?
Kaj priporočate?
HVALA!
Likalnik ::
Mene tut zanima razlika med CoreDuo in Core2Duo, ker sem gledal skor identični prenosnik z to razliko, kaj je boljše kaj se bolj splača, dati 50€ več in da imaš core2duo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlika med CoreDuo in Core2Duo - pomočOddelek: Strojna oprema | 1028 (839) | mtosev |
» | Ubuntu 64-bitOddelek: Operacijski sistemi | 1620 (1568) | kopernik |
» | core duo ali core 2 duo pri prenosnikuOddelek: Kaj kupiti | 1335 (1029) | Loksorr |
» | Intel predstavil Core 2 Duo za prenosnikeOddelek: Novice / Procesorji | 3995 (3235) | madviper |
» | Razlika med Tehnologijo Dual Core in Core DuoOddelek: Pomoč in nasveti | 3406 (3109) | fras |